Idee de vacanta: Castelul Lupilor, locul de legenda unde va puteti relaxa

Share on FacebookShare on TwitterShare on Google+

La Castelul Lupilor o sa aveti ocazia sa admirati locurile unde a luat nastere cea mai veche legenda istorica a Romaniei, acea a Marelui Lup Alb care a unit sub comanda sa toti lupii din Dacia pentru a-i ajuta in lupte pe stramosii nostri dacii.

Hotelul va ofera o oaza de liniste si relaxare, unde se pastreaza vii traditiile ospitalitatii medievale transilvanene.

In plus, Castelul Lupilor va pune la dispozitie camere de inspiratie romantica, cu diverse tematici, restaurant, crama sau sala conferinte.

Ce puteti face acolo in vacanta? Pe langa odihna puteti merge sa vizitati Cetatea Devei, Rezervatia de zimbrii - Hateg, Muzeul de Arheologie - Sarmizegetusa, Manastirea Prislop, Biserica din Densus sau Rotonda de la Geoagiu.

In ceea ce priveste cazarea va puteti alege apartamentul alb, camera egipteana, camera de tortura, camera chinezeasca, camera romana, camera taraneasca, apartamentul regal sau camera printesei.

La restaurantul de la Castelul Lupilor o sa puteti comanda preparate culinare din bucataria romaneasca si internationala.

Pentru cazare veti plati in functie de camerele pe care le alegeti. De exemplu, pentru o camera clasica pretul pe noapte pentru 2 persoane este 225 lei, pentru apartamentul alb 3 persoane vor plati pentru o noapte 391 de lei.

Cum ajungeti acolo...

Daca mergeti cu masina veti parcurge aproximativ 400 de kilometri din Bucuresti, adica un drum de aproximativ 5 ore (Vezi harta).

Cu trenul veti merge pana in gara Simeria si de acolo mai aveti 6 kilometri pana la Castelul Lupilor. Pentru un bilet de tren la clasa a II - a veti plati 85 de lei.

In concluzie...

Castelul Lupilor este un loc incarcat de traditie si legende care merita sa il vizitati.

Sursa foto

Nici un comentariu inca

Pentru a posta trebuie sa fii logat.

Evenimente promovate pe Metropotam

Locuri promovate pe Metropotam

d'ale zilei...

Ai spirit civic?
|Rezultate|Alte sondaje

Descopera