Idee de vacanta: Casa Vlasiei, locul cu piscina din mijlocul padurii

Share on FacebookShare on TwitterShare on Google+

Pe picior de plecare, cu gandul la timp liber, odihna si activitati care sa ne ia gandul de la task-urile de la birou, ca doar vine weekendul am ochit o noua destinatie: Casa Vlasia, care se afla aproape de Bucuresti.

Inconjurata de padure, mai exact in Codrii Vlasiei, locul o sa va cucereasca si o sa va ofere implinirea pe care o simti cand te uiti la frumos.

O data ajuns aici o sa ai ocazia sa alegi ce vrei sa faci, pentru ca oferta este tentanta: tir cu arcul, ciclism, darts, plimbari cu bicicleta, tenis de masa si alte activitati sportive.

In ceea ce priveste mancarea o sa fiti rasfatati cu bunatati traditionale, care provin de la ferma lor ecologica.

Casa Vlasia are 35 camere spatioase, cu vedere spre gradina, care sunt mobilate intr-un stil modern, cu accent pe culori calde si relaxante.

Astfel ca pentru o camera pentru o singura persoana veti plati pentru o singura noapte 45 de euro (aproximativ 200 de lei) si aveti micul dejun inclus. Tariful de cazare al unei camere de 2 persoane, pentru o noapte, este de 54 de euro cu tot cu mic dejun inclus.

Cum ajungeti acolo?

Daca mergeti cu masina veti parcurge aproximativ 40 kilometri din Bucuresti, adica un drum de aproximativ 40 de minute (Vezi harta).

Puteti merge si cu trenul pana la Moara Vlasiei unde pentru un bilet veti plati aproximativ 7 lei. Mai multe detalii despre orar gasiti aici. Puteti opta si pentru mersul cu microbuzul. Mai multe detalii despre programul plecarilor gasiti aici.

In concluzie...

Casa Vlasia  e un alt loc de bifat de pe lista destinatiilor de vacanta care merita vazute in apropiere de Bucuresti, mai ales cand orasul o sa fiarba la temperaturi de peste 35 de grade.

Nici un comentariu inca

Pentru a posta trebuie sa fii logat.

Evenimente promovate pe Metropotam

Locuri promovate pe Metropotam

d'ale zilei...

Ai spirit civic?
|Rezultate|Alte sondaje

Descopera