Idee de vacanta: Casa Iurca, traditie autentica din Maramures

Share on FacebookShare on TwitterShare on Google+

In tinutul Maramuresului, mai exact in Sighetu Marmatiei, se afla pensiunea Casa Iurca, care isi asteapta oaspetii cu meniuri traditionale si muzica autentica.

O data ajunsi acolo, pe langa farmecul propriu meleagurilor, veti descoperi un spatiu care imbina eleganta cu traditia, rusticul cu modernismul.

La Casa Iurca gasiti 22 camere prevazute cu internet gratuit, televizor, minibar si restaurant cu specific local (cu meniuri traditionale, cu muzica autentica din Maramures, iar pentru cei pasionati cu adevarate sarbatori ale traditiilor locale).

E bine sa stiti ca toate camerele sunt pentru nefumatori. Pentru cazare veti plati pe noapte pentru o camera dubla cu pat matrimonial 212 lei, pentru o camera dubla cu 2 paturi separate 182 lei si pentru o camera single 111 lei. Micul dejun este din partea casei.

Cum ajungeti acolo...

Cu masina din Bucuresti pana acolo veti avea de parcurs un drum de aproximativ 600 de kilometri, aproximativ 9 ore (Vezi harta).

Daca mergeti cu trenul pentru un bilet pana la Sighetu Marmatiei veti plati 100 de lei.

1 comentariu

Idee de vacanta: Casa Iurca, traditie autentica din Maramures
marius
#1 -

Comentariu nou

Eu va recomand cu toata inima Pensiunea Parasca, mancare ca la bunica acasa, oameni inimosi si un sat aproape de atractiile turistice din Maramures.

Pentru a posta trebuie sa fii logat.

Evenimente promovate pe Metropotam

Locuri promovate pe Metropotam

d'ale zilei...

Ai spirit civic?
|Rezultate|Alte sondaje

Descopera