Idee de vacanta: Casa Enache, locul cu piscina asezata in mijlocul padurii

Share on FacebookShare on TwitterShare on Google+

Exista locuri minunate la o aruncatura de bat de Bucuresti, la care ajungi repede si totusi crezi ca ai plecat undeva foarte departe.

Asa am dat peste Casa Enache - Scrovistea, care se afla undeva in apropiere de DN1, de padurea si lacul Scrovistea, intr-o zona considerata din toate timpurile ca facand parte din cei trei “S” ai Romaniei in ceea ce priveste puritatea aerului: Sinaia, Scrovistea si Savarsin.

Este un loc unde va puteti petrece un weekend minunat, fie ca alegeti sa va balaciti la piscina sau sa mergeti sa vizitati Schitul Balteni, care este unul dintre cele mai valoroase monumente de arhitectura medievala din sudul tarii, care se afla pe marginea unui lac de nuferi.

 

De asemenea, aveti ocazia sa va plimbati in padurea Ciolpani, ca sa vedeti animale salbatice care umbla relaxate intrucat este rezervatie naturala si sunt protejate.

 

Daca vreti sa va cazati aveti la dispozitie camere duble (75 de euro pe noapte) sau apartamente (100 de euro). In ceea ce priveste mancarea cei de la Casa Enache au restaurant propriu unde produsele servite au marca „ fait maison”.

 

Cum ajungeti acolo?

Daca mergeti cu masina veti parcurge aproximativ 40 kilometri din Bucuresti, adica un drum de aproximativ o ora (Vezi harta).

Sau puteti merge cu microbuzul. Mai multe detalii despre program gasiti aici.

In concluzie...

Casa Enache este varianta ideala cand vreti sa plecati macar pentru o zi din Bucuresti.

Sursa foto

Nici un comentariu inca

Pentru a posta trebuie sa fii logat.

Evenimente promovate pe Metropotam

Locuri promovate pe Metropotam

d'ale zilei...

Ai spirit civic?
|Rezultate|Alte sondaje

Descopera