Am vizitat barul facut de Wes Anderson pentru Fondazione Prada si ne-am simtit ca intr-un film

Share on FacebookShare on TwitterShare on Google+

Bar Luce din Milano este barul facut de Wes Anderson pentru Fondazione Prada in spatiul lor nou, amenajat intr-o fosta distilerie de la inceputul secolului XX. Spatiul impresionant gazduieste diverse proiecte artistice si poate fi vizitat in toate zilele, mai putin marti, dar una din cele mai populare atractii ramane de fapt barul, amenajat de unul din cei mai apreciati regizori contemporani, Wes Anderson.

Nu exista un unghi ideal pentru acest spatiu. Este pentru viata reala si ar trebui sa aiba locuri numeroase pentru mancat, baut, vorbit, citit, etc. Cred ca ar putea fi un platou de filmare destul de bun, dar cred ca ar fi un loc si mai bun pentru a scrie un film. Am incercat sa fac un bar in care eu as vrea sa-mi petrec propriile dupa-amieze non-fictionale. Explica Wes Anderson.

Luce este un bar micut, plin de straini curiosi sa vada cum e amenajat locul, de catre un regizor recunoscut pentru atentia la detalii, simetrie si culori.

Din primul moment in care am intrat in bar ne-am simtit transpusi in lumea lui Anderson. Am regasit mici detalii din toate filmele lui, de la Darjeeling Limited, Moonrise Kingdom, pana la The Life Aquatic with Steve Zissou si The Grand Budapest Hotel.

Cel mai important sfat este sa fiti foarte atenti la detalii, caci altfel puteti sa pierdeti insight-uri foarte simpatice, cum ar fi fontul meniului, culoarea care se asorteaza perfect cu masa, canapelele care au masute rabatabile si alte mici surprize care dau farmecul wesandersonian de care nu ne putem satura.

Barul functioneaza doar pana la ora 8 in timpul saptamanii, iar in weekend pana la 9.

Preturile sunt normale pentru Milano, o bere e 5 euro, iar un cocktail 10 si sunt insotite de gustari mici si cute.

Vitrinele sunt pline de prajituri colorate, iar din decor mai fac parte si un tonomat si doua jocuri de arcade, inspirate din filme.

Luce este barul din Milano care trebuie vizitat macar o data de fanii Wes Anderson, care vor sa vada cum arata viata pe unul din platorile regizorului.
2 comentarii

Am vizitat barul facut de Wes Anderson pentru Fondazione Prada si ne-am simtit ca intr-un film
Camila Rodela
#1 -

Dragoste

Buna ziua, prietenii mei sunt Camila Rodela si sunt din Michigan, United State. Sunt aici pentru a depune mărturie despre lucrările bune ale lui DR.OGAGA ​​KUNTA în viața mea. Soțul meu și cu mine am fost căsătoriți timp de 27 de ani cu doi copii. acum doi ani totul a ajuns la capăt. Am vrut soțul meu înapoi și l-am rugat, dar nu a ascultat niciodată, așa că am dat peste câteva mărturii despre această vrăjitoare particulară. Unii oameni au mărturisit că le-a adus înapoi pe iubitul lor Ex, unii au mărturisit că restaurează uterul și vindecând cancerul și alte boli, unii mărturisind că poate vrăji pentru a opri divorțul și vraja pentru a obține o slujbă bine plătită. Este uimitor, am dat peste o mărturie specială, era despre o femeie numită Vera, ea a mărturisit despre modul în care a adus înapoi iubitul ei Ex și, la sfârșitul mărturiei sale, și-a abandonat e-mailul. După ce am citit toate acestea, am decis să-i încerce. L-am contactat prin e-mail și mi-a explicat problema mea. Și mi-a spus ce trebuie să fac, am făcut-o și soțul meu sa întors la mine. Ne-am rezolvat problemele și am fost și mai fericiți decât oricând. Ești un om talentat și nu voi opri publicarea lui pentru că e un om minunat. Dacă aveți vreo problemă și sunteți în căutarea unei vrăji adevărate și autentice, Încearcă-l oricând, este răspunsul la problemele tale. Puteți să-l contactați prin e-mail: ogagakunta@gmail.com și să vă rezolvați problemele ca mine. El poate rezolva următoarele probleme și multe altele.
(1) DACĂ VREAȚI EX-BACK
(2) VREAȚI SĂ CONVENȚI SOSIUNEA DUMNEAVOASTRĂ PENTRU ÎNCĂLCAREA DIVORȚIEI
(3) VĂ RUGĂM SĂ VĂ PROMOVAȚI ÎN OFICIUL DVS.
(4) VREI BĂRBAȚI BĂRBAȚI ȘI FEMEILE CARE VOR VĂ CĂUTĂ ATRACTIVĂ
(5) DACĂ DORIȚI SĂ CONCEPTĂ UN COPIL
(6) VREI DUMNEAVOASTRĂ
(7) VEI DUMNEAVOASTRUL DUMNEAVOASTRĂ PENTRU AI IUBI DOAR PENTRU VESTUL VIEȚII LUI
(8) Aveți nevoie de SPELL buna LUCK
(9) Aveți nevoie de un SPOT LOTTERY
(10) Aveți nevoie de un loc de muncă
ogagakunta@gmail.com

Am vizitat barul facut de Wes Anderson pentru Fondazione Prada si ne-am simtit ca intr-un film
lens
#2 -

Drug Developmen Stability Testing
Drug Developmen Stability Testing Microorganisms have always played an important role in drug development. Whether in the expression of antibodies, the production of therapeutic proteins and vaccines

Pentru a posta trebuie sa fii logat.

Evenimente promovate pe Metropotam

Locuri promovate pe Metropotam

d'ale zilei...

Ai spirit civic?
|Rezultate|Alte sondaje

Descopera