Am vizitat barul facut de Wes Anderson pentru Fondazione Prada si ne-am simtit ca intr-un film

Share on FacebookShare on TwitterShare on Google+

Bar Luce din Milano este barul facut de Wes Anderson pentru Fondazione Prada in spatiul lor nou, amenajat intr-o fosta distilerie de la inceputul secolului XX. Spatiul impresionant gazduieste diverse proiecte artistice si poate fi vizitat in toate zilele, mai putin marti, dar una din cele mai populare atractii ramane de fapt barul, amenajat de unul din cei mai apreciati regizori contemporani, Wes Anderson.

Nu exista un unghi ideal pentru acest spatiu. Este pentru viata reala si ar trebui sa aiba locuri numeroase pentru mancat, baut, vorbit, citit, etc. Cred ca ar putea fi un platou de filmare destul de bun, dar cred ca ar fi un loc si mai bun pentru a scrie un film. Am incercat sa fac un bar in care eu as vrea sa-mi petrec propriile dupa-amieze non-fictionale. Explica Wes Anderson.

Luce este un bar micut, plin de straini curiosi sa vada cum e amenajat locul, de catre un regizor recunoscut pentru atentia la detalii, simetrie si culori.

Din primul moment in care am intrat in bar ne-am simtit transpusi in lumea lui Anderson. Am regasit mici detalii din toate filmele lui, de la Darjeeling Limited, Moonrise Kingdom, pana la The Life Aquatic with Steve Zissou si The Grand Budapest Hotel.

Cel mai important sfat este sa fiti foarte atenti la detalii, caci altfel puteti sa pierdeti insight-uri foarte simpatice, cum ar fi fontul meniului, culoarea care se asorteaza perfect cu masa, canapelele care au masute rabatabile si alte mici surprize care dau farmecul wesandersonian de care nu ne putem satura.

Barul functioneaza doar pana la ora 8 in timpul saptamanii, iar in weekend pana la 9.

Preturile sunt normale pentru Milano, o bere e 5 euro, iar un cocktail 10 si sunt insotite de gustari mici si cute.

Vitrinele sunt pline de prajituri colorate, iar din decor mai fac parte si un tonomat si doua jocuri de arcade, inspirate din filme.

Luce este barul din Milano care trebuie vizitat macar o data de fanii Wes Anderson, care vor sa vada cum arata viata pe unul din platorile regizorului.
Nici un comentariu inca vrei sa comentezi?

Evenimente promovate pe Metropotam

Locuri promovate pe Metropotam

d'ale zilei...

Terasa mea preferata in 2017 este ...
|Rezultate|Alte sondaje

Descopera