Am fost in parcul Tei sa vedem cum arata cel mai nou parc de distractii din Bucuresti

Share on FacebookShare on TwitterShare on Google+

In martie 2016, v-am povestit despre cum se construieste o roata panoramica imensa in parcul Tei din Bucuresti.

Roata face parte dintr-un proiect mai mare (care este in discutii inca din 2013) si anume un parc de distractii care sa aiba ca tema basmele romanesti.

Spre surprinderea noastra, proiectul a fost finalizat, asa ca am mers pana acolo sa vedem despre ce este vorba.

Marile atractii ale parcului

Noi am vazut si fotografiat roata-vedeta, insa numele atractiilor principale sunt cel putin inedite - Balaurul cu sapte capete, Fat-Frumos, Ileana Cosanzeana sau Verde Imparat.

"Balaurul cu sapte capete" este un roller coaster care va fi ridicat la o inaltime de 15 metri. Acesta va fi decorat cu panouri decorative si butaforii care sa sustina aceasta poveste.

Traseul pe care se ajunge la acest obiectiv este linear, dar poate avea si momente de repaos oferite de zona de trepte care coboara spre lac - ideea este sa fie similar unei aventuri din povesti, unde eroul are de parcurs un drum anevoios inainte de a ajunge la destinatie.

- o casa a groazei (in suprafata de 460 mp), cu trenulet interior si alte sase vehicule care sa aminteasca de locomotiva cu doua vagoane - aceasta are ca tema taramul celalalt, atat in ceea ce priveste decoratia, cat si traseul interior al constructiei. Va contine multe "fiinte fantastice" si decoratii care sa sperii pe cei care o viziteaza.

- un carusel

- o roata mica si una imensa care sa ofere o imagine panoramica asupra zonei.

Ce am vazut

Parcul arata foarte bine si este foarte curat, desi lumea pe care o veti vedea acolo nu este chiar crème de la crème.

"Distractiile" sunt raspandite pe toata suprafata acestuia, se ajunge usor dintr-o parte in alta, si exista mai multe ghisee de unde va puteti lua bilete, in functie de ce atractii sunt langa voi.

Preturile sunt si ele decente si variaza intre 10, 15 si 20 lei.

Noi am fost in: Roata Mare (20 lei), Roller Coaster (15 lei) si Casa Groazei (10 lei).

Nu ne-a placut faptul ca nu prea existau la indemana zone de unde sa ne puteam lua ceva de baut (apa sau suc), asa ca propunem sa va luati cu voi o sticla de apa, sa fiti hidratati.

Se vede clar faptul ca au fost investiti bani seriosi in acest parc (in jur de 13,4 milioane euro).

Roata Mare - are o inaltime de 63 de metri, este dotata cu 44 de cabine (cu aer conditionat) si arata foarte bine. Ce sa mai, ne-am simtit ca-n London Eye, nu alta :)

Veti avea parte si de putina adrenalina, daca nu sunteti confortabili cu inaltimea, dar per total este o plimbare placuta, iar cele vazute in jur ne-au impresionat, mai ales ca am avut parte si de un apus roz.

Roller Coaster-ul - in primul rand, arata safe si nou, ceea ce ne-a dat incredere. Este destul de alambicat, asa ca ne-am asteptat la ceva senzatii tari si chiar am avut parte! Cursa a durat foarte putin, dar ne-a placut la nebunie - emotii, tipete si adrenalina - fix ceea ce aveam nevoie de la o astfel de distractie.

Casa Groazei - nu stim sincer daca ar speria si un copil, insa, aici, NU SE INTAMPLA NIMIC. Mai exact fie spus, nu este un drum pentru adulti, nici macar de fun. Te urci intr-un trenulet si esti purtat pe sine in diverse camere intunecate, unde exista diferite personaje-mecanice in marime naturala si se aud multe zgomote de groaza. Insa nu este absolut nimic WOW. Nu va atinge nimeni, nu sunt actori platiti (poate totusi aduc) - o plimbare scurtuta in intuneric care ne-a lasat reci, cel mult amuzati.

Per total, noi zicem ca merita sa vizitati si voi parcul de distractii, cel putin pentru roller coaster si roata (poate chiar si lanturi, pe care noi nu le-am incercat).

Este o activitate inedita pentru Bucuresti si o dupa-amiaza de week-end aici mai mult ca sigur o sa va placa.

Asteptam si de la voi pareri, in sectiundea de comentarii de mai jos.

Album foto.

Pe aceeasi tema:
4 comentarii

Am fost in parcul Tei sa vedem cum arata cel mai nou parc de distractii din Bucuresti
Viorica
#1 -

Roata mare

Roata mare o maaaaare dezamăgire. 20 lei pentru fix 10 minute, un tur.... nu merită.

Am fost in parcul Tei sa vedem cum arata cel mai nou parc de distractii din Bucuresti
Cata
#2 -

Parcul Tei este diferit de Parcul Plumbuita

Sunt doua parcuri diferite...Tei - pe Bd Lacul Tei, acolo unde sunt situate aceste atractti si Parcul Plumbuita, situat pe Sos Colentina.

Am fost in parcul Tei sa vedem cum arata cel mai nou parc de distractii din Bucuresti
Camila Rodela
#3 -

Dragoste

Buna ziua, prietenii mei sunt Camila Rodela si sunt din Michigan, United State. Sunt aici pentru a depune mărturie despre lucrările bune ale lui DR.OGAGA ​​KUNTA în viața mea. Soțul meu și cu mine am fost căsătoriți timp de 27 de ani cu doi copii. acum doi ani totul a ajuns la capăt. Am vrut soțul meu înapoi și l-am rugat, dar nu a ascultat niciodată, așa că am dat peste câteva mărturii despre această vrăjitoare particulară. Unii oameni au mărturisit că le-a adus înapoi pe iubitul lor Ex, unii au mărturisit că restaurează uterul și vindecând cancerul și alte boli, unii mărturisind că poate vrăji pentru a opri divorțul și vraja pentru a obține o slujbă bine plătită. Este uimitor, am dat peste o mărturie specială, era despre o femeie numită Vera, ea a mărturisit despre modul în care a adus înapoi iubitul ei Ex și, la sfârșitul mărturiei sale, și-a abandonat e-mailul. După ce am citit toate acestea, am decis să-i încerce. L-am contactat prin e-mail și mi-a explicat problema mea. Și mi-a spus ce trebuie să fac, am făcut-o și soțul meu sa întors la mine. Ne-am rezolvat problemele și am fost și mai fericiți decât oricând. Ești un om talentat și nu voi opri publicarea lui pentru că e un om minunat. Dacă aveți vreo problemă și sunteți în căutarea unei vrăji adevărate și autentice, Încearcă-l oricând, este răspunsul la problemele tale. Puteți să-l contactați prin e-mail: ogagakunta@gmail.com și să vă rezolvați problemele ca mine. El poate rezolva următoarele probleme și multe altele.
(1) DACĂ VREAȚI EX-BACK
(2) VREAȚI SĂ CONVENȚI SOSIUNEA DUMNEAVOASTRĂ PENTRU ÎNCĂLCAREA DIVORȚIEI
(3) VĂ RUGĂM SĂ VĂ PROMOVAȚI ÎN OFICIUL DVS.
(4) VREI BĂRBAȚI BĂRBAȚI ȘI FEMEILE CARE VOR VĂ CĂUTĂ ATRACTIVĂ
(5) DACĂ DORIȚI SĂ CONCEPTĂ UN COPIL
(6) VREI DUMNEAVOASTRĂ
(7) VEI DUMNEAVOASTRUL DUMNEAVOASTRĂ PENTRU AI IUBI DOAR PENTRU VESTUL VIEȚII LUI
(8) Aveți nevoie de SPELL buna LUCK
(9) Aveți nevoie de un SPOT LOTTERY
(10) Aveți nevoie de un loc de muncă
ogagakunta@gmail.com

Am fost in parcul Tei sa vedem cum arata cel mai nou parc de distractii din Bucuresti
lens
#4 -

Cre-Lox compatible lentivirus
Cre-Lox compatible lentivirus Creative BioMart Vir-Sci accumulate years of experience in generating Cre-Lox compatible lentivirus for scientists in both academia and industry.

Pentru a posta trebuie sa fii logat.

Evenimente promovate pe Metropotam

Locuri promovate pe Metropotam

d'ale zilei...

Ai spirit civic?
|Rezultate|Alte sondaje

Descopera