Weekend de umplut

Share on FacebookShare on TwitterShare on Google+
Sambata si duminica sunt evadarea. Iesirea. Tot ce nu am avut timp sa facem in cursul saptamanii se ingramadeste aici. Sau cel putin ne propunem. Weekendul devine un fel de geamantan in care aruncam lucrurile  care n-au avut loc in restul de 5 zile.

De cate ori nu spunem "Hai ca ne vedem in weekend, ca maine ma duc devreme la job"? In weekend ne programam intalniri cu toti prietenii, facem curat, facem cumparaturi, vedem cinci filme, mergem la teatru, o ajutam pe mama cu mutatul de mobila, terminam proiectul de la job, mai dam o fuga si pana la munte, mergem la sala, la piscina, citim 2 carti, vizitam doua matusi, mergem la cele patru restaurante misto la care n-am apucat, mai sunt si cateva party-uri in cluburi, mergem la shopping, gatim, mergem cu bicicleta sau cu rolele, ne plimbam, reparam calculatorul, mergem in parc, la zoo... etc.

Weekend-ul ajunge sa fie mai aglomerat decat o zi a saptamanii. Daca ne incapatanam sa bifam tot ce era in plan, ajungem luni dimineata mai obositi decat vineri seara. Nu-i nimic, ne odihnim la job. :) Daca nu, dormim bine (asta daca nu-l apuca pe vecinul cu bormasina reovarile, ca doar sambata dimineata are timp), dar raman matusile nevizitate, iar nu ne-am luat blugi noi si iar n-am apucat sa ajungem la teatru.

Weekend-ul e ca o cursa contra cronometru. Ati vazut cum arata hypermarketurile sambata la pranz? Zici ca e Craciun sau ca e promotie la toate produsele posibile. Carucioarele stau la coada, pline cat pentru o luna, posesorii lor se cearta, se imbrancesc, alearga spre rafturi. La fel in magazine, la film, la teatru.

Stiu, solutia e sa ne organizam. Sa nu mai lasam lucrurile pe ultimul moment. Sa terminam mai repede ce avem de facut la job si sa avem timp seara. Sa ne trezim mai devreme dimineata. Sa nu pierdem timpul aiurea. Sa ne stabilim prioritatile. Ce frumoasa e teoria! :)

In geamantanul weekend s-au adunat deja foarte multe. Unele peste altele. Daca incercam sa-l rasturnam, dezordinea va fi prea mare (si iar nu avem timp sa facem curat). Cateva dintre lucrurile de acolo si-au pierdut actualitatea. S-au demodat. Altele ne e rusine sa le purtam dupa prea mult timp. Ar fi un pic caraghios, credem, asa ca le lasam acolo. De obicei, alegem una doua chestii si cand se umple valiza ne luam una noua.1 comentariu

Weekend de umplut
mihaela
#1 -

Comentariu nou

super adevarat

Pentru a posta trebuie sa fii logat.

Evenimente promovate pe Metropotam

Locuri promovate pe Metropotam

d'ale zilei...

Ai spirit civic?
|Rezultate|Alte sondaje

Descopera