Vedere de la etajul....17!

Share on FacebookShare on TwitterShare on Google+
S-a dat un bloc cu X etaje. X egal cu... ? Dupa calcule indelungi, raspunsul: intr-adevar (Cosmin si Ochi de vultur stiau ei ce stiau), 17. :) Desi nu pare. Care e explicatia?

Balcoanele sunt dispuse asa:

balcoane

Adica unul mare, care iese in evidenta, unul mic deasupra care nu se vede. Din doi in doi. :) Plus ca nu sunt deloc inalte si la prima vedere poti paria ca doar cele mari conteaza.

Se pare ca e o moda inselatoare in zona, pentru ca am mai gasit in spate un bloc cu mai putine nivele, intr-adevar, dar cu balcoanele asezate fix la fel.

blocul al doilea

Sa nu mai zica cineva ca nu avem o traditie a zgarie norilor in Bucuresti. :)2 comentarii

Vedere de la etajul....17!
Cosmin
#1 -

New comment

Blocurile alea din spate au cinci etaje, iar asta are 17. In spatele lui, la parter, e un dispensar si o policlinica. In fata, la parter, e un minimarket din asta si candva functiona si o librarie.

Balcoanele pe care le-ati pozat voi sunt un tip de balcoane, dar sunt apartamente celelalte parti ale blocului care nu prea au balcon (adica au o chestie minuscula). Blocul are intr-adevar 17 etaje, dar fatada ii e mai dubioasa. Oricum, felul in care arata azi Piata Natiunilor Unite 3-5 (aia e adresa) imi pangareste amintirile din copilarie - prea multe bannere si mesh-uri, nene!

Mai am si eu poze cu blocul in speta :) I se spune Blocul Turn si e foarte vechi si locuit intr-o mare proportie de pensionari, ca si blocurile de 5 etaje care il inconjoara. Cel mai misto mi se pare sa stai in blocul asta Turn la etajul 1, pentru ca ai la dispozitie o terasa imensa. Go see it.

Oricum, partea imbucuratoare e ca au inceput sa construiasca blocurile alea 2 care erau mereu in paragina, blocurile din dreapta biserici micute de la Piata Natiunilor Unite (cum te uiti dinspre Calea Victoriei). Blocurile alea doua erau parasite si in reconstructie de cand ma stiu eu...

Vedere de la etajul....17!
sunny
#2 -

kill fruit flies
Big site for the great design it is so powerful site kill fruit flies big fan for the get rid of fruit flies fast.

Pentru a posta trebuie sa fii logat.

Evenimente promovate pe Metropotam

Locuri promovate pe Metropotam

d'ale zilei...

Ai spirit civic?
|Rezultate|Alte sondaje

Descopera