UAP si conservarea traditiei

Share on FacebookShare on TwitterShare on Google+
Ma plimbam pe Luterana. Vad o vitrina prafuita, cu niste obiecte, hm, "antice" si prafuite expuse printre flori uscate... Prima idee care mi-a venit in minte a fost ca vreo doamna septuagenara uitase sa mai faca ordine in fereastra sau ca o folosea drept spatiu de depozitare pentru ce stransese de-a lungul vietii de prin targuri.

Pe usa ma asteptam sa vad numele doamnei batrane si eventual vreo 10 pisici iesind la plimbare. Dar nu... Gresit.Acesta este un "atelier de creatie" (ma rog, fie vorba intre noi, acolo parea ca n-a mai creat nimeni de cateva secole, atat dupa praf, cat si dupa lacatul bine asezat si usa care n-a mai vazut vopsea de ceva timp. Ori asta, ori nu inteleg eu focurile creatiei).Mi-am amintit atunci de o emisiune mai veche despre o controversa eterna intre artistii contemporani si UAP.

Sorry, calitatea fotografiilor e slaba, dar v-ati facut o idee.1 comentariu

UAP si conservarea traditiei
anamaria
#1 -

Comentariu nou

Cristina Foarfa, habar nu ai ce scrii aici. Mai documentezat-te.
Atelierul nu mai este de multa vreme al Uniunii.
UAP are si galeria Galateea, pe Calea Victoriei 132, extraordinara. Studentii de la arhitectura, mai ales, sunt trimisi sa vada fiecare expozitie de acolo. Nu vrei sa arati si imagini mai frumoase ale UAP?

Pentru a posta trebuie sa fii logat.

Evenimente promovate pe Metropotam

Locuri promovate pe Metropotam

d'ale zilei...

Ai spirit civic?
|Rezultate|Alte sondaje

Descopera