Top Tenis Arena

Share on FacebookShare on TwitterShare on Google+
Top Tenis Arena este unul dintre locurile pe care ar trebui sa le vizitam mai des, pentru a duce o viata sanatoasa, pentru ca Top Tenis Arena este o sala de sport, specializata in tenis de masa/ping pong.

Sala, ascunsa in Sema Parc (vezi harta mai jos), este locul in care poti sa mergi la sigur sa joci un tenis de masa. Spun la sigur pentru ca sunt atat de multe mese incat mai mereu gasesti loc (cel putin eu am gasit de fiecare data cand am mers).

Amenajare Top Tenis Arena:

Sala ofera 25 de mese de ping-pong Donic World Champion, mese recomandate ca fiind printre cele mai bune, intr-un spatiu destul de mare, foarte bine iluminat si foarte bine aerisit. Are garderoba, vestiar si o zona inchisa pentru fumatori. Top Tenis Arena pune la dispozitie palete si mingi celor care nu au, dar noi va sfatuim sa veniti cu paleta de-acasa pentru ca cele de inchiriat arata destul de rau.

Top Tenis Arena Top Tenis Arena
Top Tenis Arena Top Tenis Arena

Desi se poate ajunge foarte usor cu metroul, cei de la Top Tenis Arena pun la dispozitie si o parcare destul de incapatoare. Parcarea este cu plata, dar din fericire, daca petreci 2 ore in sala de ping-pong pretul parcarii este inclus in plata timpului petrecut la joaca.

Preturi Top Tenis Arena

O ora de ping-pong la Top Tenis Arena are pretul in functie de perioada din zi in care ajungi acolo. Toate preturile sunt afisate pe site-ul oficial dar si in sala chiar langa intrare. Preturile variaza intre 8 si 16 lei, dar mesele si conditiile in care poti sa te joci acolo fac sa merite fiecare banut cheltuit.

Top Tenis Arena Top Tenis Arena

Ce mi-a placut foarte mult a fost faptul ca la Top Tenis Arena platesti la final. Adica am lasat buletinul, am jucat ping-pong pana nu am mai putut, fara sa stau atent la lumina de deasupra mesei, sa vad daca se inchide sau nu. O parte nu tocmai buna la treaba asta este ca poti sa nu te uiti la ceas si sa stai cateva ore si sa nu ai cu ce plati. Din fericire, totusi, nu ni s-a intamplat asta :).

Daca nu aveti apa la voi nu e nici o problema pentru ca cei de la Top Tenis Arena au bar de unde puteti sa cumparati de baut (apa, suc, bere). Noi ne-am luat o sticla de apa de 1,5L care a costat 4,5 lei.

Ce ofera Top Tenis Arena

Pe langa spatiul foarte bine amenajat in care te poti juca ping-pong in voie, cei de la Top Tenis Arena organizeaza si cursuri pentru cei care vor sa invete/aprofundeze sportul. Acestia ofera cursuri de initiere, aprofundare, avansati si corectare, despre care puteti afla mai multe pe site, in prezenta unor antrenori premiati: Otilia Badescu (multipla campioana europeana), Vasile Fodoran (antrenor lot national), si Gheorhe Mitrut (experienta de peste 23 de ani in tenisul de masa). Mai multe despre antrenori puteti afla de pe site la sectiunea Antrenori.

Ne-a placut foarte mult la Top Tenis Arena si cu siguranta va deveni locul in care vom iesi de-acum inainte la ping-pong. (Pana cand vom gasi unul si mai bun :). Top Tenis Arena este locul potrivit pentru ca fiecare masa are spatiul ei, imprejmuit de canapele/perete/gardulet, spatiu destul de larg incat sa te desfasori linistit. Daca vrei ceva te duci si-ti iei singur (nu apare nici o domnisoara in fusta mini in timpul jocului care sa te intrerupa intrebandu-te daca vrei ceva), si tot ce auzi este tacanitul mingiilor pe masa.

Top Tenis Arena Top Tenis Arena

Ah, si sa nu uit, toti peretii sunt imbracati in burete, astfel ca daca ai incerci sa iei o minge si te lovesti de perete, nu iti ramane nici o vanataie.

Daca totusi am uitat sa spunem ceva despre Top Tenis Arena cu siguranta veti gasi pe site-ul arenei.

Voi ati fost la Top Tenis Arena? Cum vi s-a parut?
Nici un comentariu inca

Pentru a posta trebuie sa fii logat.

Evenimente promovate pe Metropotam

Locuri promovate pe Metropotam

d'ale zilei...

Ai spirit civic?
|Rezultate|Alte sondaje

Descopera