Terra Park, "aventura maxima" din Bucuresti

Share on FacebookShare on TwitterShare on Google+

Am ajuns si noi, in sfarsit, la Terra Park, "singurul parc de distractii din Bucuresti" si care promite o "aventura maxima". Pe 7 aprilie a avut loc redeschiderea oficiala a parcului, deci, s-a dat liber la senzatii tari. Totusi, sfatul nostru este sa nu va incarcati cu asteptari prea mari, riscati sa fiti dezamagiti - stiti ce se spune despre pomul laudat.

Terra Park Terra Park Terra Park Terra Park

In primul rand, locul nu este atat de mare cum am crezut initial: in 5 minute ai vazut cam tot ce are de oferit. Atractiile pentru oameni mari, cele care ofera "aventuri extreme", sunt putine: Turnul Willis - care te urca cu 16 m/s, ciocanele, o pendula si un water lift. Toate te fac sa pui in circulatie niste adrenalina prin vene, dar nu sunt deloc la fel de spectaculoase ca ceea ce am vazut in afara. De exemplu, calatoria cu water liftul dureaza foarte putin, pentru ca si traseul este foarte scurt, iar din Turnul Willis cobori la fel de repede cum ai urcat (dureaza mai mult masurile de siguranta).

Terra Park Terra Park

Cu toate acestea, pentru copiii mici locul poate fi, intr-adevar, spectaculos, pentru ca este plin de culoare, pentru atractiile pentru copii mici sunt mult mai numeroase, iar locul este foarte curat si bine organizat. Cei sub 15 ani probabil ca se vor simti bine aici, iar pentru ei aventura chiar va fi maxima.

Terra Park Terra Park

Preturile sunt si ele acceptabile, accesul in parc facandu-se in baza unui card care costa 2 lei si pe care poti sa-ti pui cat de multe puncte vrei, un punct valorand 1 leu, iar cele mai scumpe atractii (cele extreme) costand 15 puncte. Pentru oferte speciale cel mai indicat ar fi sa consultati site-ul Terra Park, la fel si pentru orar pentru a nu avea surprize.

Terra Park Terra Park

In curand va exista si un roller coaster, dar, asa cum se poate vedea si in poza, va fi vorba despre unul destul de modest, in niciun caz ca cele din parcurile de distractii din Europa. In concluzie, nu putem spune ca ne-am simtit rau la Terra Park, dar nici nu am fost dati pe spate. Ni s-a parut mai mult un parc de distractii de cartier, modest, mai degraba decat un parc de distractii in adevaratul sens al cuvantului, iar noi credem ca Bucurestiul mai are de asteptat pana sa primeasca un parc de distractii "asemenea marilor capitale din Europa si din lume", asa cum se descria Terra Park inainte de deschidere.

Terra Park Terra Park

Vezi mai multe poze in Galerie

2 comentarii

Terra Park, "aventura maxima" din Bucuresti
miky
#1 -

Comentariu nou

wow cate ghilimele..mai bine v-ati apuca de scris poezii.

bleah

Terra Park, "aventura maxima" din Bucuresti
mihai
#2 -

Comentariu nou

Toate ghilimelele sunt la locul lor.... :o) Parcul este ceva diferit, dar foarte departe de reclama. Aceasta daca nu cazi pe spate cand vezi o jucarie noua. Cat despre preturi ... :o). Nici in Bucuresti nu cred ca va rezista. Iti zboara 90 de lei din buzunar in 30 de minute in 6 aparate. Te amuzi cat de cat o ora, dupa care la iesire iti cam pare rau. De cand au scos bratara de 60 lei/2 ore pass. Prefera sa mearga instalatia cu 2 clienti, decat sa lase la pret. Pentru copiii sub 10 ani mai merge, preturile sunt mai mici la acele jucarii si cu 100 de lei il distrezi doua ore.

Pentru a posta trebuie sa fii logat.

Evenimente promovate pe Metropotam

Locuri promovate pe Metropotam

d'ale zilei...

Ai spirit civic?
|Rezultate|Alte sondaje

Descopera