Si eu pe unde merg?

Share on FacebookShare on TwitterShare on Google+
Strada Matei Millo, dimineata pe la 10. Soferii se certau pe locurile de parcare, cautand nervosi un coltisor liber. Inutil. Pietonii incercau sa mearga pe trotuar. Inutil. O masina parcata si blocata incerca sa plece cumva. Inutil. Sentimentul inutilitatii totale plutea in aer. Masinile erau parcate la milimetru pe toata suprafata trotuarului.

strada

In mod evident, ca pieton, trebuia sa suporti claxoanele si sa te intrebi pe unde anume ai putea sa mergi sa nu deranjezi pe nimeni.

 strada

Un pic mai incolo, se complica situatia. In fata masinilor parcate perpendicular pe trotuar sunt parcate alte masini, paralel, care le blocheaza pe primele si ingusteaza bineinteles strada. Ramane o portiune si mai mica ce trebuie s-o imparta masinile care circula cu pietonii care incearca sa scape necalcati.

strada

Domnule Videanu, cum era cu parcarile? Sau in loc sa ne inghesuim masinile una peste alta ne inghesuim noi unii peste altii in autobuz? Ca de biciclete se pare ca inca nu e cazul...
1 comentariu

Si eu pe unde merg?
Viorel
#1 -

Cu parcarile...

Cu parcarile e simplu!
Intrebati-l pe nenea Udrea cate (2) parcari a facut de zece ani incoace in tot Bucurestiul, si o sa va dati seama de ce afacerea Dalli e nesimtit de profitabila - pe langa niste salarii (putin peste minime probabil) si un strat de vopsea pe an, investitia e zero si profitul sparge acoperisul. Si evident, n-are nimeni ce sa faca, fiindca toata lumea stie cine e si de ce e nenea Udrea sefu'.

Pentru a posta trebuie sa fii logat.

Evenimente promovate pe Metropotam

Locuri promovate pe Metropotam

d'ale zilei...

Ai spirit civic?
|Rezultate|Alte sondaje

Descopera