Second Hand Bis

Share on FacebookShare on TwitterShare on Google+

SH2

Sub balcoanele locuitorilor de pe B-dul I.G.Duca, ziua se naste in forfota si zumzete. Cu bani putini, marfa la mana a doua tine bucuresteanul la moda: colectia chiar daca nu e haute-couture se inoieste zilnic. Mi s-a parut curioasa apetenta romanului pentru "coada ceusista" la care se insira candva bunica-mea, dar am pus-o pe sema lipsei de tacla la o cafea si nu a "reformei" vestimentare "fara cap" da cu coada, cum sugera un trecator. Sau poate au auzit la stiri ca Guvernul nu mai vrea haine second hand.

SH3

Chiar daca nu are cutie si incaltator, pantoful second hand "cazeaza" piciorul la fel de bine ca unul Dolce&Gabbana. Succesul magazinelor S.H. asupra buzunarelor mai stramte e evident, caci iata, s-a mai nascut o "surioara" a marfii orientale pentru toate gusturile si buzunarele, care promite o "Casa Sic". La primul magazin din Bucuresti cu articole de casa "la kilogram", strategia concurentiala e alta. Binecunoscutul la doua produse, primiti unul gratis, e inlocuit de pretul la kil, care o ia la vale spre sfarsit de saptamana.

SH6

O doamna miniona, cu sacose mai grele decat ea, victima a neatentiei, a risipit 300 de lei in lenjeria de matase. La gandul de pe urma specific romanului, nu i se mai parea o buna afacere. Cum eu eram in drum, s-a descarcat pe mine: "Auzi d'soara, m-am pacalit daca veneam sambata luam la o treime din pret...plus o promotie de week-end". Ridic si eu din umeri: "Pai scrie mare, galben pe albastru, la intrare". Ma aleg cu: "Uite-te la ea ..tii cu arabii astia!". Imi intoarce spatele si ma pudreaza cu un damf de parfum ascutit.

SH8

Adaug totusi (facultativ) ce voiam sa-i spun doamnei si n-am apucat. Dupa cum vedem, pretul variaza. Daca targuiti in weekend pretul e un chilipir dar va trebui sa va multumiti cu ce nu le-a placut altora.

SH7
1 comentariu

Second Hand Bis
Coca
#1 -

Miniprix

Eu intru in Second Hand si nu neaparat pentru preturi. Adesea au lucruri faine, originale.Totul e sa fie un loc curat. Apropos.... recomand Miniprix Otopeni. Super oferte si ai de unde alege!

Pentru a posta trebuie sa fii logat.

Evenimente promovate pe Metropotam

Locuri promovate pe Metropotam

d'ale zilei...

Ai spirit civic?
|Rezultate|Alte sondaje

Descopera