Restaurantul Corso din Ploiesti

Share on FacebookShare on TwitterShare on Google+
Restaurantul Corso poate fi gasit in Ploiesti, in centru, nu foarte departe de cinema Patria si pub-ul lui Doroftei. Ferita de ochii lumii, descoperim o vila cu o curte interioara care vara este utilizata ca terasa, cu un interior cochet, pastrand arhitectura unei case de la inceputul secolului XX, cu camere inalte si spatioase, insa racoroasa. Putin prea racoroasa.

Restaurant Corso Restaurant Corso

Trecand peste acest aspect, putem spune ca Metropotamul s-a simtit bine la Corso, mancarea a fost buna si de asemenea si servirea.

Inca de cum am sosit, am fost preluati de un ospatar amabil, meniurile au sosit rapid si rapid ne-a fost luata si comanda. Ciorbele de burta au sosit repede, insotite de smantana si ardei iuti murati. Am avut noroc, erau ultimele doua portii de ciorba, desi era de-abia ora 13.40, cam devreme pentru a se termina felul intaiā€¦

Restaurant Corso

Ciorba de burta a fost gustoasa si cu destule bucatele de carne, desi initial comandasem cu teama cand am auzit ca sunt ultimele portii. La felul doi am comandat maduvioare la gratar cu cartofi taranesti si fondue elvetian. Desi nu au venit la fel de repede ca ciorbele, asteptand mai bine de jumatate de ora, maduvioarele au fost gustoase si la fel si cartofii taranesti. Fondue-ul insa nu avea gustul original, ci era un sos din branza cu mucegai si smantana, nu rau la gust - dar nu fondue - incalzit intr-adevar in vasul specific, cu lumanarica dedesubt si cu crutoane mari. Ni s-a adus de asemenea, din partea casei, un platou cu masline care mergeau de minune la fondue.

Restaurant Corso Restaurant Corso

Preturile ni s-au parut destul de piperate: o ciorba de burta costa 10 lei, pieptul de pui cu masline poate fi comandat pentru 23 lei, muschiul de vita cu sos de piper verde costa 50 lei, o portie de cartofi taranesti costa 12 lei, placinta cu mere este 12 lei, o Coca-Cola costa 6 lei, iar o bere Schlossgold costa tot 6 lei.

Per total, local curat, ambianta placuta, mancare buna, servire OK. Se poate si mai bine, poate in viitor vom constata imbunatatiri.

Pentru cine doreste sa-i calce pragul, restaurantul Corso poate fi gasit in Ploiesti, str. Marasesti nr. 14. Pentru rezervari sunati la telefon 0726.428.219, 0741.029.435. De asemenea, mai multe informatii puteti gasi pe site-ul lor - www.restaurantcorso.ro.

Restaurant Corso Restaurant CorsoNici un comentariu inca

Pentru a posta trebuie sa fii logat.

Evenimente promovate pe Metropotam

Locuri promovate pe Metropotam

d'ale zilei...

Ai spirit civic?
|Rezultate|Alte sondaje

Descopera