Povestiri din container

Share on FacebookShare on TwitterShare on Google+
Va invitam sa continuati povestea pornind de la imaginile de pe cosul de gunoi:) - click pe ele sa le vedeti mai bine.

A fost odata ca niciodata............


Container fata


Container verso

Foto facute pe str. Budisteanu.
3 comentarii

Povestiri din container
scufita_rosie
#1 -

ca daca n-ar fi...

Ha-ha! Fain container:) Chiar am luat in serios indemnul, sper ca nu-i prea lunga povestea mea.
BTW: primesc vreun premiu?:)

A fost odata ca niciodata o printesa foarte foarte suparata. Pentru ca noua ei palarie fusese distrusa de catelul ei rosu turbat. Furia insa nu a durat foarte mult pentru ca si-a dat ea seama ca palaria bleu nu se potrivea deloc cu rochita cea roz, asa ca a ales sa se prezinte la bal cu capul gol si pletele in vant.

Printesa de care va vorbim avea doi parinti, cam neinzestrati spiritual, care isi petreceau majoritatea timpului certandu-se si dandu-si unul altuia in cap cu diverse obiecte contondente. De educatia copilei vesnic imbufnata nu s-au mai ocupat decat in masura in care li se parea util sa ii aplice si ei cate un obiect contondent in teasta. Astfel ca singura persoana care se mai ingrijea de ea era cusatoarea si spalatoreasa castelului (avea doua joburi ca sa isi poate intretine familia formata dintr-o broasca, o oaie si un iepure).

Cusatoarea-spalatoreasa a crestinat-o pe fata cu forta, a pus-o sa invete Biblia pe dinafara si sa faca zilnic cate 400 de matanii. Ea stia ca Sfarsitul e aproape si voia sa ii purifice duhul in vederea semnarii finale de condica. Desigur, se opunea vehement ca tanara sa se duca la bal si cu atat mai putin cu rochita indecenta de culoarea pacatului. Parintii ei, insa au trimis-o (tot cu forta) pentru ca planuiau ca aceasta sa gaseasca acolo un mare print pe un cal inchis la culoare (ca sa se spele usor) plin de galbeni si de faima, care sa se inamoreze subit de ea si sa si-o faca mireasa.

Cine ar fi crezut oare ca in seara balului, dintre toti printii falnici ca bradul care se perindau prin salile de bal, printesa imbufnata se va indragosti taman de o broasca! Si nu oricum... se indragostira cu atata patima ca nu fu chip ca cineva sa ii mai desparta. In aceeasi ordine de idei... cine si-ar fi inchipuit ca dintre toate broastele existente pe planeta, printesa se va indragosti fix de broasca cusatoarei-spalatoresei care pe sustache isi luase fracul si o tulise la bal fara stirea mamei sale.

Scandalizand intregul regat, aceasta pereche bizara se refugie in coltul cel mai indepartat al tinutului luand cu ei si robotul de facut bani al familiei regale, pe care parintii fetei obsinuiau sa il bata pana scotea ultima letcaie ca sa poata sa o puna deoparte pentru zestre. La ei in casa, se reprofila ca robot de bucatarie si se apuca de tocat frunze la caini.

Singura fiinta care nu se impotrivi noii situatii fu oaia, cealalta 'protejata' a habotnicei cusatoare care sa saturase ca an de an sa-i fie ucisi copiii pentru masa regala de Paste si care isi lua copitele la spinare urmandu-i pe cei doi (in fine... trei).

Stati tunati pentru urmatorul container... pardon, episod din minunata poveste a printesei si a broastei.

Ups, ma tem ca este 'prea lunga'.... :D

Povestiri din container
cristina
#2 -

:)))))

Foarte tare. Nu e prea lunga :)))). Cat despre premiu, o bere? :)

Povestiri din container
dragos
#3 -

:)

misto -- scufita rosie, da-ne un semn sa te premiem :)

Pentru a posta trebuie sa fii logat.

Evenimente promovate pe Metropotam

Locuri promovate pe Metropotam

d'ale zilei...

Ai spirit civic?
|Rezultate|Alte sondaje

Descopera