Pasi colorati in underground spre un sommet cu iz european

Share on FacebookShare on TwitterShare on Google+
Ceva imi gandila talpile adidasilor de inadata ce pasesc pe peron la Universitate. Ma uit si observ urmele pasilor unui bigfoot care se indreapat spre scarile rulante. Pentru ca am un spirit al observatiei bine dezvoltat, nu pot sa nu vad ca sunt toate in culori diferite.

Hmm, cineva imi sopteste ca e o alta miscare agila de marketing a bauturilor racoritoare carbogazoase care au acaparat "undergroundul" bucurestean. Misterul continua, asteptam terminarea perioadei de teasing.

metrou

In alta zi, in alta locatie, Unirii observ o alta serie de pasi care merg spre scari...loc unde voi descoperi ceva senzational...incredibil, dar adevarat, ce sta acuns in spatele intregii actiuni "malefice". Scarile erau acoperite cu programul pentru Bucurestiul Francofon.

Aha, ce  interesant mod de a aduce aceasta informatie publicului larg. Si pasii colorati sunt un simbol al multitudinii de participanti apartinand spatiului fracofon, j'ai compris ;).

scari

Cat timp am stat la metrou nu am vazut pe nimeni citind programul. Pacat...

metrou

Demn de mentionat este si faptul ca "pasi" sunt foarte bine amplasati, fix din dreptul usilor pana la marginea scarilor. S-au chinuit ceva, eu mereu stau intre usi.Nici un comentariu inca

Pentru a posta trebuie sa fii logat.

Evenimente promovate pe Metropotam

Locuri promovate pe Metropotam

d'ale zilei...

Ai spirit civic?
|Rezultate|Alte sondaje

Descopera