Parcul Sala Palatului, Bucuresti (in poze)

Share on FacebookShare on TwitterShare on Google+
Parcul Sala Palatului din Bucuresti nu este un parc in adevaratul sens al cuvantului, ci mai degraba o gradina prin care sa te plimbi un pic sau pe-ale carei banci sa te-asezi cu o carte. Asezat fix langa Sala Palatului, parculetul ne-a placut destul de mult.

Chiar daca e micut, e plin de verdeata. Multe flori, destule banci si destui copaci care sa-ti faca umbra. Aleile nu sunt asa de multe, dar ai acces in aceasta gradina din aproape oricare parte a ei.

Parc Sala Palatului Parc Sala Palatului

Parcul Sala Palatului nu are spatii de joaca pentru copii sau spatii de joaca pentru cain, in schimb este o foarte buna "sala de asteptare" pentru concertele care au loc la Sala Palatului, in special acum, pe timpul verii. In plus, este si o oaza de verdeata bine venita in mijlocul Bucurestiului, intr-o zona care apartinea blocurilor, strazilor si traficului de masini.

Parc Sala Palatului Parc Sala Palatului Parc Sala Palatului Parc Sala Palatului
Parc Sala Palatului Parc Sala Palatului

Ce ne-a placut foarte mult a fost faptul ca avem voie sa stam pe iarba, iar semnul care anunta acest lucru este unul destul de simpatic, chiar daca destul de pueril. Din pacate, nu ne-a placut foarte mult ca cei care au parasit umbra unor copaci au lasat si destul de multe lucruri in urma pe spatiul verde. Speram ca paznicul parcului, care a strans gunoaiele, sa ia atitudine data viitoare si sa nu mai faca doar pe femeia de serviciu.

Parc Sala Palatului Parc Sala Palatului

Parcul Sala Palatului nu este un loc grozav de mare si poate ca tocmai de-asta are farmecul sau, devenind un loc ceva mai intim. Nu sunt multi cei care aleg sa se opreasca pe o bancuta, ci mai degraba trec pe alei profitand un pic de umbra, asa ca vom gasi mereu un loc destul de linistit in care sa ne retragem, chiar in inima Bucurestiului.




Nici un comentariu inca

Pentru a posta trebuie sa fii logat.

Evenimente promovate pe Metropotam

Locuri promovate pe Metropotam

d'ale zilei...

Ai spirit civic?
|Rezultate|Alte sondaje

Descopera