Parcul Moghioros, Bucuresti (in poze)

Share on FacebookShare on TwitterShare on Google+
Dupa ce am vazut Pasajul Basarab ne-am gandit ca ar fi pacat sa incheiem ziua in alta parte decat intr-un parc si ne-am adus aminte de Moghioros, parcul din Drumul Taberei asa ca am trecut pe-acolo si am facut si cateva poze.

In primul rand ne place parcul Moghioros pentru ca e plin de verdeata. Foarte multi copaci, foarte multe flori si, probabil cel mai important, multe-multe banci pe care sa poti sta la umbra si la racoare, mai ales vara cand sunt peste 30 de grade afara.

Parcul Moghioros Parcul Moghioros Parcul Moghioros Parcul Moghioros
Parcul Moghioros Parcul Moghioros


In plus, daca nu vrei sa stai pe banca sau sa te plimbi pe aleile parcului, in Moghioros poti sa faci o gramada de lucruri: sa te plimbi cu bicicleta, sa te joci ping-pong la mesele amenajate la umbra copacilor, sa te joci sah, rummy, carti in spatiile amenajate (si sunt destule locuri pentru toata lumea), sa te dai cu barca pe lac, sa te joci tenis de picior sau tenis de camp pe unul dintre cele 5 sau 6 terenuri.

Iar daca ai copil, poti sa-l duci sa se dea in leagan, pe tobogan, in masinute electrice sau cu trenuletul. Parcul are si un spatiu special amenajat pentru caini, care este foarte mare si bine ingrijit. Si acolo e umbra si racoare si sunt o gramada de bancute in tarc unde poti sa stai si sa te uti la cainele tau cum alearga.

Parcul Moghioros Parcul Moghioros Parcul Moghioros Parcul Moghioros
Parcul Moghioros Parcul Moghioros

Daca tot vorbim de lac, acesta nu este foarte bine aranjat, ca cel din Cismigiu spre exemplu, dar e acceptabil. Din cauza ca locul de unde se inchiriaza barcile sau hidrobicicletele este o rulota veche si ruginita, avem impresia ca afacerea este oarecum nelegitima, dar o data ajunsi pe apa, uitam repede de asta.

Nici locul de joaca pentru copii nu este numai roz pentru ca, desi au multe tobogane, leagane, etc, unele dintre ele par neingrijite, iar castelul de piatra al locului de joaca pentru cei mici, pare o cladire parasita de multa vreme, care acum este sub stapanirea oamenilor strazii.

Daca pentru cainii cu stapan avem un loc bine amenajat, parcul Moghioros are si destui caini care se plimba liberi pe alei. Noroc ca dau din coada daca vorbesti cu ei, ba chiar stau la mangaiat ca niste animale de la petting zoo.

Parcul Moghioros Parcul Moghioros

Una peste alta parcul Moghioros ne-a placut si il recomandam pentru o plimbare intr-o dupa amiaza calda de vara, un ping-pong in natura, sau un whist cu prietenii (ori la masute, ori pe o patura undeva pe iarba).1 comentariu

Parcul Moghioros, Bucuresti (in poze)
Kaplias
#1 -

Comentariu nou

FRUMOS

Pentru a posta trebuie sa fii logat.

Evenimente promovate pe Metropotam

Locuri promovate pe Metropotam

d'ale zilei...

Ai spirit civic?
|Rezultate|Alte sondaje

Descopera