Parc: Gradina Icoanei primavara

Share on FacebookShare on TwitterShare on Google+
Daca soarele de primavara ne scoate pe toti afara prin parcuri, uneori poate fi placuta si vremea ceva mai inchisa. Cerul acoperit de nori si cativa stropi de ploaie pot fi atmosfera perfecta pentru o plimbare prin Bucuresti, pentru ca parca nu mai e atat de aglomerat. Zilele trecute, cand vremea era inchisa, am iesit prin Bucuresti si am ajuns in parcul Gradina Icoanei.

Desi era destul de urat afara (sau cel putin asa ar cataloga unii vremea respectiva) parcul nu era gol. Intr-adevar, nu era nimeni pe banci, dar cativa tineri se plimbau pe aleile de nisip. Si locurile de joaca aveau musterii. Gradina Icoanei are 2 locuri de joaca pentru copii, unul pe la jumatatea parcului si celalalt spre una din iesiri iar in ambele locuri, chiar daca era destul de frig, erau copii care se dadeau in leagane, pe tobogan sau foloseau galetuse si nisip umed pentru a face diverse forme. Desi parcul nu este chiar atat de mare, este un loc destul de bun pentru ca cineva sa faca sport, asa ca am vazut si pe cineva care iesise la alergat.

Gradina Icoanei Gradina Icoanei

Mic, mic, dar Gradina Icoanei este un parculet bine utilat si arata foarte bine. Are cateva pajisti (mici) pe care poti sa stai (cand nu ploua) un parau artificial care izvoraste din fantana asezata aproape de intrare si care-si formeaza un lacusor spre iesire (daca pot fi catalogate in felul asta caile de acces ale parcului). Multe banci, unele la soare, altele la umbra copacilor, flori, verdeata din plin, terenuri de joaca pentru copii si un spatiu special amenajat pentru catei (din pacate insa, cand ieseam din parc am vazut cativa oameni care au ales sa stea cu cainii in afara spatiului special amenajat).

Gradina Icoanei Gradina Icoanei Gradina Icoanei Gradina Icoanei
Gradina Icoanei Gradina Icoanei

Gradina Icoanei nu este la fel de mare ca Cismigiul de exemplu, dar este un parc foarte dragut si pare oarecum mai intim (mai ales pe vreme ploioasa). Iar cand e soare aduce aminte de zilele de liceu si de orele petrecute cu colegii pe bancile din parcuri.Nici un comentariu inca

Pentru a posta trebuie sa fii logat.

Evenimente promovate pe Metropotam

Locuri promovate pe Metropotam

d'ale zilei...

Ai spirit civic?
|Rezultate|Alte sondaje

Descopera