Nu sta ca boul! Cetatenii furiosi iau iar atitudine

Share on FacebookShare on TwitterShare on Google+
Dupa campania parchezi.ca (boul), inca un grup de bucuresteni exasperati ia in vizor numele animalului care probabil se simte deja jignit pentru asocierile cu atatea specimene cu 2 picioare din nascare, dar bovine prin educatie.

E vorba de campania Nu sta ca boul pe scari (eufemizata in Nu stationa pe stanga) lansata de metroulgreu.blogspot, care ne invita pe toti sambata, 22 nov., la 11 in statia de metrou Unirea 2 ca sa... ne revoltam impotriva celor care stau pe scara rulanta pe partea stanga si nu lasa oamenii sa urce dupa bunul lor plac si viteza.

nu sta ca boul
via

Le inteleg nemultumirea. Ma enerveaza cei care stau pe stanga pe scara rulanta la fel de tare pe cat ma scot din pepeni cei care merg contra curentului pe trotuare.

Sa nu devenim totusi prea virulenti. Ca multe alte lucruri care par naturale si de bun simt unui numar mic de oameni cu sapte ani de-acasa, regulile de comportament in societate se invata treptat...si fortat.

Si nu prin eufemisme: exemplul cel mai al indemana este cel al talpilor galbene de pe treptele scarilor rulante.

Galben de Bucuresti
Ce pot ele insemna? Ca pe dreapta se sta in doua picioare si pe stanga intr-un picior, ca barza?

Examenele pshihologice includ testul cu petele de cerneala cu un motiv - nu toti suntem capabili sa descifram sensul ascuns al unui desen, fie el si la mintea galinaceei. Si daca omul nu intelege pasii de dans de pe scara rulanta, atunci sa ii scriem peste tot intr-o romaneasca neaosa: Nu sta ca boul pe stanga!

Nu stim cum anume or sa inceapa campania cei de la metroulgreu, dar abia asteptam sa vedem: sambata, de la 11, la statia de metrou Unirii 2 se invata cum se urca o scara.1 comentariu

Nu sta ca boul! Cetatenii furiosi iau iar atitudine
Diana
#1 -

AMÂNARE

Vedeţi că se amână!
http://metroulgreu.blogspot.com/

Pentru a posta trebuie sa fii logat.

Evenimente promovate pe Metropotam

Locuri promovate pe Metropotam

d'ale zilei...

Ai spirit civic?
|Rezultate|Alte sondaje

Descopera