Locul saptamanii: Teatrul Metropolis

Share on FacebookShare on TwitterShare on Google+
Ne-am obisnuit fie cu "teatru-teatru", institutia respectabila unde mergi sa vezi piese serioase, fie cu "teatrul in carciuma" sau spatii alternative, unde sunt piesele... mai putin serioase. In general, ai de ales. Ori teatrul arata bine, dar e clasic, ori stai pe jos, dar e modern.

Teatrul Metropolis

Teatrul Metropolis pare sa fi gasit o binevenita linie de mijloc. Arata foarte bine, dar trece de tiparele clasicului si ai senzatia ca esti intr-un loc modern, atent gandit, elegant, care-si respecta statutul de teatru, dar nu intimideaza.

Teatrul Metropolis

Teatrul Metropolis

Cladirea veche, renovata a apartinut, se pare, patriarhiei (cel putin asa spunea un domn volubil la intrare), pentru ca apoi sa treaca in grija primariei si a teatrului. Oricum, rezultatul e fermecator, o combinatie intre mozaicurile lui Gaudi, formele lui Hundertwasser, influente artdeco sau pop art.

Teatrul Metropolis

E un spatiu in care efectiv de simti bine, armonios si plin de surprize. La etaj, poti bea o cafea inainte de piesa intr-un barulet foarte fain, decorat artsy-glam, pentru ca apoi sa mergi in sala de doar 150 de locuri pentru o piesa de teatru.

Teatrul Metropolis

Teatrul Metropolis

Mai e ceva ce-mi place la teatrul Metroplis: stie sa se promoveze, sa-si faca simtita prezenta, atat online, cat si offline. Teatrul Metropolis e o dovada ca lucrurile se pot face frumos, cu pasiune, adaptate perfect la contemporan, profesionist si ca in micile detalii sta diferenta.

Teatrul Metropolis
de exemplu in baie.. :)Nici un comentariu inca

Pentru a posta trebuie sa fii logat.

Evenimente promovate pe Metropotam

Locuri promovate pe Metropotam

d'ale zilei...

Ai spirit civic?
|Rezultate|Alte sondaje

Descopera