Locul saptamanii: Baneasa Shopping City

Share on FacebookShare on TwitterShare on Google+
Noua Mecca a bucurestenilor s-a mutat la Baneasa Shopping City, pentru ca orasul s-a dovedit neincapator pentru spiritul nostru cel comercial. Si pentru ca orasul s-a dovedit cam mic, s-a decis exploatarea suburbiilor si astfel iesirea orasului s-a tot mutat si mutat, pentru a include si micile marile zone comerciale si rezidentiale.

Baneasa Shopping City

Baneasa Shopping City este un mall, cel mai mare mall din tara in momentul de fata, care a venit sa completeze armonios si in plina structura minimalista de sticla+metal spatiul cel stingher dintre Ikea si Carrefour Feeria. Da, este suficient de imens incat sa fie nevoie si de indicatoare stradale pentru ca vizitatorii sa nu se piarda pe Fashion Street.

Si cand zic vizitatori, ma refer la vizitatori, acea specie de turist local care merge sa vada ultima gaselnita din oras. Totusi, prin Baneasa Shopping City exista si cumparatori, care se agata de rafturile unor magazine de haine cu indarjire si nu lasa sa ii scape nici un fel de oferta de sezon.

Mall-ul inca nu este complet deschis, dar deja cuprinde 220 de magazine de toate felurile, haine si incaltaminte, electronice si electrocasnice, bijuterii, cosmetice, mobilier si decoratiuni... restaurante si spatii de distractie. Zona de restaurante este impartita pe doua nivele si are doua aparitii noi pe piata, Burger King si Nordsee, fast-food cu mancaruri din peste si fructe de mare.

Baneasa Shopping City

Trecerile/strazile  sunt largi si incapatoare, marmura domneste pe pereti si pe jos, iar magazinele iti fura ochii cu decoratiunile lor extravagante sau macar iti atrag atentia cu muzica data foarte tare.

Probabil ca pentru a-l vedea pe tot iti trebuie minim jumatate de zi, in conditiile in care nici nu intri prin magazine. O sesiune de shopping iti fura o zi din viata. Dar asa poti sa vezi si brandurile noi care si-au gasit un nou loc pe harta intereselor bucurestenilor si nu numai. Baneasa Shopping City a adus 45 de noi branduri internationale, dar speranta tuturor micilor fashionistas din oras a fost spulberata, H&M nu si-a facut aparitia.

Mall-ul este decis sa atraga toti impatimitii de cumparaturi, carora le pune la dispozitie un numar mare de magazine, dar pe care ii atrage si prin evenimente speciale si un catalog de moda. Momentan par sa puna accentul pe moda si mai putin pe spatiile de distractii, cinematograful lipsand din peisaj.

Baneasa Shopping City

Baneasa Shopping City

Baneasa Shopping City

Aparent, oamenii nu si-au putut controla emotiile la deschiderea noului mall desi nu toate magazinele si restaurantele erau pregatite pentru deshiderea oficiala din aprilie. Nici in prezent nu sunt deschise toate spatiile comerciale, dar asta nu inseamna ca cele deschise nu se bucura de vizitatori si cumparatori.

Baneasa Shopping City iti ofera avantajul ca reuneste o gama larga de magazine si ai sanse mai mari sa gasesti produsul cautat. Din pacate este indepartat de centrul orasului si traficul de la Podul Baneasa iti cam taie cheful de cumparaturi. Dar, gama de preturi acopera toata lista de pusculite disponibile. Totusi, este putin cam intortocheat si pierzi timp numai incercand sa iti dai seama pe unde esti si daca ai strabatut Trend Street sau nu.

O sa mai treaca ceva timp pana cand toate spatiile vor fi pregatite pentru public. Dar pana atunci oamenii sunt mai mult decat multumiti cu oferta, altfel nu ar veni in numar mare sa se bucure de Baneasa Shopping City.2 comentarii

Locul saptamanii: Baneasa Shopping City
Carmen Musat-Coman
#1 -

Comentariu nou

Noul loc de promenada. Mall-ul, in general.

Locul saptamanii: Baneasa Shopping City
guest
#2 -

insect cell culture
insect cell culture - For customers who want to conduct the protein expression in their own Lab, Creative BioMart provides wide range of insect cell medium and supplement corresponding to our available insect cell lines.

Pentru a posta trebuie sa fii logat.

Evenimente promovate pe Metropotam

Locuri promovate pe Metropotam

d'ale zilei...

Ai spirit civic?
|Rezultate|Alte sondaje

Descopera