Idee de vacanta: Villa Poem Boem unde o sa te simti ca un personaj cu sange regal

Share on FacebookShare on TwitterShare on Google+

Dornici sa fugim macar doua zile din oras ne-am apucat sa cautam un loc care sa ne impresioneze si sa ne faca sa terminam bagajele in jumatate de ora ca sa plecam la drum. Si l-am descoperit: Villa Poem Boem, de la Sinaia.

Vila pare desprinsa dintr-o poveste, datorita designului si povestii pe care inca o pastreaza. A fost construita in 1927 de faimosul arhitect Toma Socolescu, care i-a facut-o cadou sotiei lui. Intre timp a fost redecorata si daca o sa mergeti acolo cu siguranta nu o sa va para rau.

O sa va simtiti ca intr-un serial produs de BBC, cu un decor care sa va faca sa va simtiti ca sunteti de vita regala si meritati tot rasfatul.

Villa Poem Boem se afla in apropiere de Castelul Peles asa ca puteti iesi la o plimbare romantica sau va puteti programa la o sesiune de masaj relaxant sau mergeti la sauna.

In plus aveti oportunitatea sa vizitati casa memoriala George Enescu. Pentru o camera dubla veti plati intre 200 si 265 de euro pe... noapte si trebuie sa stati 2 nopti.

Cum ajungeti acolo?

Daca mergeti cu masina veti parcurge aproximativ 140 de kilometri din Bucuresti, adica un drum de aproximativ 2 ore (Vezi harta).

Cu trenul faceti 2 ore si un bilet la clasa a II -a costa aproximativ 40 de lei.

Nu uitati sa puneti bani deoparte pentru mancare si eventual pentru biletul de intrare la Castelul Peles, unde pretul variaza intre 20 si 50 de lei, in functie ce doriti sa vizitati.

Cu siguranta merita sa mergeti intr-un weekend la Villa Poem Boem.

Sursa foto, sursa thumb

Nici un comentariu inca

Pentru a posta trebuie sa fii logat.

Evenimente promovate pe Metropotam

Locuri promovate pe Metropotam

d'ale zilei...

Ai spirit civic?
|Rezultate|Alte sondaje

Descopera