Idee de vacanta: Vila Honor pentru cei pasionati de calarie si drumetii pe munte

Share on FacebookShare on TwitterShare on Google+

Pasionatii de drumetii, calarie, ciclism sau vanatoare vor gasi Honor Villa ideala pentru o vacanta asa cum si-o doresc, pentru ca este locul care ofera multe atractii de nerefuzat.

Cabana se afla in inima Transilvaniei, la poalele muntilor Harghitei, sub varful Harghita Madaras, asa ca veti avea parte de peisaje minunate, aer curat si deconectare de la problemele de zi cu zi.

O data ajunsi acolo s-ar putea sa va fie greu sa alegeti, pentru ca veti avea de unde si toate activitatile sunt placute. Este vorba de calarie, ciclism drumetii pe poteci de munte sau o vizita la Parcul de animale salbatice.

Mai multe despre parcul de animale salbatice poti afla aici.

Daca nu va pasioneaza activitatile fizice puteti sta cu o carte in mana si un pahar de vin.

Totodata daca sunteti pasionati de viata animalelor salbatice in mediul lor natural puteti merge in parcul zoogic de la Ivo (Izvoare), care se intinde pe o suprafata de 320 de hectare si traies caprioare, cerbi si mufloni.

Pentru cazare veti plati pentru o camera single 35 de euro/noapte si pentru o camera dubla 50 de euro/noapte cu mic dejun inclus, unde veti manca preparate vanatoresti.

Cum ajungeti acolo?

Daca mergeti cu masina veti parcurge aproximativ 400 de kilometri din Bucuresti, adica un drum de aproape 5 ore (Vezi harta).

Cei de la Vila Honor ofera servicii de airport transfer de la aeroportele din Bucuresti, Cluj, Sibiu si Targu Mures. Nu exista tren direct asa ca e mai greu sa ajungeti asa acolo.

Vila Honor este singura din Transilvania care reproduce atmosfera unei vile de vanatoare, dar ofera conditii la timpurile de acum asa ca merita sa mergeti macar o data.

Sursa foto, sursa thumb

Nici un comentariu inca

Pentru a posta trebuie sa fii logat.

Evenimente promovate pe Metropotam

Locuri promovate pe Metropotam

d'ale zilei...

Ai spirit civic?
|Rezultate|Alte sondaje

Descopera