Idee de vacanta: Pensiunea Poiana Verde, locul unde puteti faceti echitatie prin Apuseni

Share on FacebookShare on TwitterShare on Google+

Frumusetea peisajelor de toamna poate fi apreciata la adevarata valoare doar in mijlocul naturii, nu din poze sau video-urile pe care le vedem pe internet.

Asa ca merita sa lasati grijile de la munca si sa plecati pentru cateva zile in vacanta in muntii Apuseni, mai exact la pensiunea Poiana Verde, un loc unde te vei simti bine fara doar si poate.

Am descoperit-o cautand un loc unde sa putem sa mergem sa facem echitatie pe poteci de munte.

Daca si pe voi va incanta ideea la pensiunea Poiana Verde puteti participa la petreceri campenesti, echitatie, excursii cu ghid la obiectivele turistice, pescuit si vanatoare sau va plimbati cu caruta. In plus, in timpul iernii va puteti plimba cu sania.

Puteti merge acolo cu gasca de prieteni sau doar cu persoana iubita, careia puteti sa ii faceti o surpriza romantica stand in apartamentul de lux. Exista si sauna pentru cei care au nevoie de rasfat si relaxare.

Cum ajungeti acolo?

Daca mergeti cu masina veti parcurge aproximativ 450 de kilometri din Bucuresti, adica un drum de aproximativ 5 ore si 30 de minute (Vezi harta).

Puteti merge si cu trenul pana la Alba Iulia si pretul unui bilet este de 120 de lei.

Pentru cazare tip demipensiune veti plati pe noapte 150 de lei de persoana. Iar pentru o ora de echitatie veti scoate din portofel suma de 50 de lei.

Sursa foto
Nici un comentariu inca

Pentru a posta trebuie sa fii logat.

Evenimente promovate pe Metropotam

Locuri promovate pe Metropotam

d'ale zilei...

Ai spirit civic?
|Rezultate|Alte sondaje

Descopera