Idee de vacanta: Conacul dintre rauri, locul de relaxare din apropierea Sibiului

Share on FacebookShare on TwitterShare on Google+

Sibiul merita cu siguranta sa il vizitati cel putin o data in viata. Daca va planuiti o iesire in zona puteti sa va cazati la Conacul dintre Rauri, care se afla la doar 18 kilometri distanta de oras si, in plus, va veti putea bucura de multe alte beneficii.

Conacul este amplasat in renumita zona Marginimea Sibiului, in apropiere de cursul raului Cibin si ajunsi acolo o sa aveti parte de liniste si momente de relaxare.

Si pentru ca tot e vremea vinului veti putea petrece cu prietenii in crama amenajata in stil rustic sau puteti alege sa faceti un gratar, sa faceti sport sau sa va plimbati prin zona cu trasura.

Daca vreti sa ii luati si pe cei mici o sa se bucure pentru ca au la dispozitie o gradina mare cu pomi amenajata cu loc de joaca, bazin cu pesti si rau amenajat.

Chiar si cand ninge o sa aveti ce face pentru ca puteti sa mergeti la schi sau va puteti plimba cu sania.

T

Totodata mai puteti face vizite la instalatiile taranesti traditionale ce mai functioneaza inca (piua de haine si presa de ulei) sau la bisericile din comuna dintre care cea mica a fost ctitorita in anul 1202, la Muzeul de Icoane pe Sticla din Sibiel, muzeele din Sibiu, la cetatea taraneasca din Cristian sau Biertan, statiunea Paltinis, statiunea Ocna Sibiului (cu lacuri sarate).

Pentru cazare veti plati pentru o camera dubla 100 lei/noapte, pentru o camera dubla in regim single 80 lei/noapte, pentru o camera tripla 120 lei/noapte, pentru un apartament mic 150 lei/noapte si pentru un apartament mare 200/noapte.

Cum ajungeti acolo?

Daca mergeti cu masina veti parcurge 300 de kilometri din Bucuresti, adica un drum de aproximativ 4 ore (Vezi harta).

Cu trenul pana la Sibiu o sa aveti de mers 5 ore si 30 de minute si un bilet la clasa a II -a costa 75.5 lei.

Nu uitati sa puneti bani deoparte pentru mancare si daca stiti restaurante cu mancare buna in Sibiu asteptam sugestiile voastre la comentarii.

Cu siguranta merita sa mergeti intr-un weekend la Conacul dintre rauri.

Sursa foto

Nici un comentariu inca

Pentru a posta trebuie sa fii logat.

Evenimente promovate pe Metropotam

Locuri promovate pe Metropotam

d'ale zilei...

Ai spirit civic?
|Rezultate|Alte sondaje

Descopera