Idee de vacanta: Casa Colinelor, un popas de neratat pe Drumul vinului

Share on FacebookShare on TwitterShare on Google+

Cand va apuca dorul de duca si vreti sa scapati de aerul sufocant de Bucuresti, dar nu aveti timp suficient pentru a merge prea departe ati putea alege Casa Colinelor.

La doar o ora departare de Capitala, in Urlati, veti descoperi coline intinse si cultivate cu vita de vie.

O data ajunsi acolo o sa va placa foarte mult, peisajele si locul, mai ales ca e un obiectiv important din Drumul vinului.

Veti putea sa va relaxati pe terasa, sa admirati peisajul de la geamul camerei, sa stati la bar sau puteti sa faceti o plimbare ca sa vedeti manastirea Jercalai, conacul Bellu sau crama Basilescu.

Crama este vestita in zona pentru ca cei de acolo nu considera ca vinul este doar bautura, ci arta.

Nu doar peisajul o sa va incante, ci si mancarea. Cei de la Casa Colinelor servesc produse traditionale, iar paine o fac singuri, fara sa o cumpere din magazin.

Si in plus este un loc in care sa mergi cu gasca de prieteni sau cu familia, pentru ca cei mici vor avea unde sa se joace si sa se bucure de aer curat.

Cum ajungeti acolo?

Daca mergeti cu masina aveti de parcurs doar 90 de kilometri. Sau puteti lua trenul pana la Ploiesti, pretul unui bileti fiind de maxim 20 de lei pentru o persoana, si de acolo luati un autobuz sau microbuz, care circula la intervale orare foarte dese.

Pentru o camera dubla veti scoate din buzunar aproximativ 250 de lei pe noapte, plus banii pentru mancare. Noi va sfatuim sa va luati ceva mai multi bani ca nu se stie daca nu veti vrea sa cumparati mai multe sticle de vin, ca zona e vestita pentru asta.

Va tenteaza sa dati o fuga la Casa Colinelor in viitorul apropiat? Noua ne place foarte mult locul.

Citeste si despre celelalte idei de vacanta pe care vi le-am oferit: o noapte in patul unui artist (Rotterdam), castele care pot fi inchiriate, Parcul National Avdat (Israel), Orasul Trandafirilor si Gradina de Trandafiri a Europei (Germania), orasul medieval Cesky Krumlov (Cehia), lacul unde poti sa stai fara sa te uzi (Austria), Casa din copac de la Predeal si cea mai frumoasa cascada din Romania, pe paralela 45

Sursa foto

Nici un comentariu inca

Pentru a posta trebuie sa fii logat.

Evenimente promovate pe Metropotam

Locuri promovate pe Metropotam

d'ale zilei...

Ai spirit civic?
|Rezultate|Alte sondaje

Descopera