I <3 Bucuresti: intrarea Nicoresti, straduta lata de 1,5m

Share on FacebookShare on TwitterShare on Google+
Despre straduta de astazi pentru I ♥ Bucuresti nu avem nimic de povestit, vrem doar sa v-o aratam. E poate cea mai ingusta strada din Bucuresti, desi daca definim o strada prin prezenta trotuarelor si a partii carosabile, atunci nici macar nu o putem incadra in categoria strazilor. E o alee. E intrarea Nicoresti:

Intrarea Nicoresti Intrarea Nicoresti

Nu-i chiar Strada Sforii (care ajunge la 111cm latime), dar nici aici nu poti intinde bratele in laturi fara sa ii atingi gardurile. Pe langa faptul ca e stramta, e si scurta.

Am putea sa o supranumim, prin comparatie cu surata ingusta din Brasov, strada fitilului. Am numarat doar vreo 6 porti, am remarcat ca numarul 3 e langa numarul 6 si ne-am gandit ca e cam trist sa locuiesti pe o strada lata de 1,5 metri. Acolo nu poate intra masina de inghetata, nu poti planta un cires in fata casei, nu pot trece iarna fanfarele de Mosi Craciun, iar daca faci un om de zapada ai ocupat tot trotuarul.

Intrarea Nicoresti Intrarea Nicoresti

In rest - simpatica intrarea Nicoresti, linistita, n-are masini parcate pe trotuare [sic!], n-are nici graffiti pe peretele gol de sub teava de gaze (desi ar fi fost o idee tare simpatica sa pictezi acolo o priveliste monumentala, interiorul caselor de alaturi sau macar... o strada mai larga).

O gasiti mergand pe strada Polona, pe dreapta cum veniti dinspre Dacia, dupa Intrarea Bravurii. Nu o sa va fie greu sa o depistati, e langa o cladire albastra hidoasa, de pe care se holbeaza niste camere video curioase.

Intrarea Nicoresti Intrarea Nicoresti
2 comentarii

I <3 Bucuresti: intrarea Nicoresti, straduta lata de 1,5m
Amaranta
#1 -

===>

"... nici aici nu poti intinde bratele in laturi fara sa NU ii atingi gardurile."

I <3 Bucuresti: intrarea Nicoresti, straduta lata de 1,5m
ionel
#2 -

-

multe dupa-amieze placute, cu vin alb, sarmale reci si uriah heep am petrecut pe intrarea nicoresti pe la mijlocul anilor 90! thank you for the memories!

Pentru a posta trebuie sa fii logat.

Evenimente promovate pe Metropotam

Locuri promovate pe Metropotam

d'ale zilei...

Ai spirit civic?
|Rezultate|Alte sondaje

Descopera