Dristor Kebab - cei mai buni dintre cei mai buni

Share on FacebookShare on TwitterShare on Google+

Dristor este mai mult decat un cartier. Este un front de razboi. Zi de zi se poarta batalii de proportii gastronomice intre doua factiuni adverse. Pe de o parte avem McDonald's, gigantul industriei fast-food, cei mai buni din lume la fabricarea de vise din zahar si grasime. Peste strada, la numai 20 de metri distanta, se afla inamicul. Dristor Kebab. Nu sunt cei mai buni din lume, dar sunt cei mai buni din Bucuresti... cel putin la shaorma.

kebab.jpg
Sursa foto

Vestul se infrunta din nou cu estul, iar din infruntare consumatorii ar trebui sa aiba cel mai mult de castigat. Dristor a devenit in ultimii ani taramul mitic al iubitorilor de shaorma. Dristor Kebab este cauza acestor legende urbane, un butic fast-food aflat la intersectia bulevardului Camil Ressu cu soseaua Mihai Bravu. Zi sau noapte, indiferent cand treci prin zona, garantat vei gasi o coada de cel putin 20 de oameni, care isi asteapta rabdatori randul pentru a-si cumpara gustarea.

dristor 002.jpg

Pentru a le servi poftele, in butic lucreaza intre trei si sase tineri, in functie de momentul zilei. Orele de varf sunt cele de seara, cand lumea iese de la servici sau in oras.

Care este secretul succesului? Nu credem ca exista un anume motiv. Cert este ca afacerea exista din anul 1999, iar intre timp patronul ("un arab" ne spun clientii fideli) mai detine un astfel de amplasament undeva in centru. In Dristor insa afacerea a prosperat, la inceput datorita gustului si a calitatii, iar mai recent, datorita promptitudinii si a livrarii in conditii bune.

Shaorma o primesti in maxim trei minute de la momentul in care ai plasat comanda, si ca intotdeauna, se face sub ochii tai. Esti intrebat dinainte in legatura cu ingredientele problema... cum ar fi ardeii iute sau boia. Cum este gata, shoarma este impachetata bine intr-o folie de plastic pe care scrie cu litere frumoase si albastre: "Dristor Kebab, din 1999", ti se pune intr-o plasuta si esti gata de plecare.

Noi am incercat shaorma de pui si recunoastem ca e buna, eventual un pic uscata. Foarte putina maioneza si ketchup, in schimb multa carne si multi cartofi. Varza, ceapa, rosii si castraveti, toate inghesuite intr-o lipie subtire. Shaormele mici sunt 13 RON dar mic este un concept "relativ". Are o marime destul de generoasa, iar cu unul garantat te saturi.

Din acelasi loc pot fi cumparate shaorme la chifla la 10 RON, precum si un super-sandwich la 5 RON, ce contine cam tot ce contine shaorma, afara de carne care e inlocuita de o felie de mezel. Nu trebuie omis nici ayran-ul (2 RON), adica un pahar de iaurt cu sare care taie orice urma de greata. Totusi, ayran-ul nu se recomanda in caz ca anterior au fost consumate cantitati mari de bere.

In legatura cu meniul, am fost avertizati cu privire la produsele "la farfurie", adica variantele de shaorma cu carne de pui si shaorma cu carne de vita care vin la farfuria si se consuma acasa:

"Sa nu incercati, ne-a spus un Cristi, 21 de ani, unul dintre cei multi care asteptau la coada. Mi-am luat eu odata shaorma la farfurie ca sa mananc acasa. Dar am regretat dupa aceea."

"Cum adica? Nu este totul foarte bun aici?" Intrebam noi stupefiati.

"Eh, nu-i chiar asa. Shaormele cu pui sunt bune, dar nu pot sa spun ca n-am mancat si mai bine din alte parti. Dar deja au o traditie aici. Daca pana si in Vama Veche exista o shaormerie "A la Dristor". Nu e vorba numai de gust" conchide Cristi.

Nu este vorba numai de gust, ci de identitate, de imagine. Iar produsele Dristor Kebab detin o identitate de nivelt inalt in momentul de fata, pentru care s-a muncit sapte ani si la care se munceste in continuare.

Picture0045.jpg

O shaorma de la Dristor Kebab a ajuns sa coste peste 13-15 RON. Destul de mult, avand in vedere ca aceeasi suma ar putea fi folosita pentru o pizza sau un fel la restaurant. Cu toate acestea, oameni vin de departe pentru a gusta delicatesele orientale. Am stat de vorba si cu niste baieti care lucreaza la Timpuri Noi, iar in pauza de masa vin in Dristor. "Vorbeam odata cu niste colegi din provincie, ne-a spus Andy, student la Poli de 19 ani, care cand au auzit ca stau in Dristor, imediat au inceput cu intrebarile. Cat costa kebaburile? Sunt chiar asa bune? "

Mai nou, cei de la Dristor Kebab au mai deschis un restaurant fix cu acelasi nume, specific si deschis nonstop la Budapesta, tot in Bucuresti.

Cei interesati pot, de altfel, sa comande si prin telefon.





41 comentarii

Dristor Kebab - cei mai buni dintre cei mai buni
aleece
#1 -

Comentariu nou

ca un client de la inceput al lor, iata si parerea mea:

1. ce vand ei se cheama shwarma, nu kebab.
2. mai mult renumele decat mancacrea, sunt locuri in Bucuresti unde poti manca o shawarma mai buna, dar fiecare om are gusturile lui.

Avantajul lor a fost ca au avut deschis noaptea inca de la inceput (intr-o vreme in care singurele optiuni erau Shorley si mai apoi Pui de Urs) si au avut un mix de ingrediente, nu era doar carne, lipie si ketchup sau mustar. Din fericire, locurile s-au diversificat.

Dristor Kebab - cei mai buni dintre cei mai buni
andreea
#2 -

Shwarma

Cea mai buna shwarma o face un indian (!!!!) la o dugheana de pe bdul. Ion Mihalache, apropae de Piata Victoriei...Farouj se cheama locul!! Super buna!!!

Dristor Kebab - cei mai buni dintre cei mai buni
Alex
#3 -

shaorma

E foarte mica si foarte scumpa.. in alte locuri e mult mai buna din punctele astea de vedere... si nu e cu nimic speciala..

Dristor Kebab - cei mai buni dintre cei mai buni
Vlad
#4 -

eronat

probabil ca indianu o face minunata... pt tine. chestia cu kebabul shwarmatic din Dristor este ca pare a fi pe gustul marii majoritati.

ps Alex, esti cam nemancat taica

Dristor Kebab - cei mai buni dintre cei mai buni
catalin
#5 -

ie super buna

yo chiar lucrez la dristor kebab de noapte de ceva timp si chiar nu mi sa luat pofta .ie buna rau frate ,pt cei care nu au incercat io zic k merita si nu sa-u facut magarii cum sa dat pe net cu maioneza sau ma-i stiu io ce ,kebabu nu are timp sa se invecheasca cum am vazut la alte magazine k infig pieptu pe tepusa in fata clientilor aici vine deja ambalat ,si din iel se taie incontinuu .nimic de reprosat are gust frate si vinzatori buni k sa ma laud si io putin

Dristor Kebab - cei mai buni dintre cei mai buni
catalin
#6 -

ie super buna

yo chiar lucrez la dristor kebab de noapte de ceva timp si chiar nu mi sa luat pofta .ie buna rau frate ,pt cei care nu au incercat io zic k merita si nu sa-u facut magarii cum sa dat pe net cu maioneza sau ma-i stiu io ce ,kebabu nu are timp sa se invecheasca cum am vazut la alte magazine k infig pieptu pe tepusa in fata clientilor aici vine deja ambalat ,si din iel se taie incontinuu .nimic de reprosat are gust frate si vinzatori buni k sa ma laud si io putin

Dristor Kebab - cei mai buni dintre cei mai buni
Alex
#7 -

ERONAT ! ERONAT ! ERONAT !

Cei care lauda atat shaormeria de la Dristor nu au apucat sa exploreze si restul shaormeriilor din Bucuresti. Nu contest, cea de la Dristor a avut perioada ei buna, in care ERA incontestabil in top, insa acest lucru se intampla in urma cu 2-3 ani. Dristorul traieste doar pe seama renumelui de odinioara, in care, intr-adevar, era de o dimensiune generoasa, cu ingrediente bune si pret cat de cat de bun simt si, nu in ultimul rand, nu prea avea concurenta. Situatia actuala? Shaorma lor este batjocoritor de mica, cu toate astea costa 13 ron. Daca veti face un studiul, veti constata ca in Bucuresti o shaorma mica nu depaseste suma de 8 ron. Iar cea de la Dristor este foarte mica, cel care scrie in articol ca te saturi fara probleme dintr-una pesemene ca a aterizat dintr-o tara de subnutriti gen Somalia. As putea da cateva exemple de shaormerii care sunt cu foarte mult peste Dristor, dupa cum urmeaza: Derya (zona 1 mai-Valea Lunga), Matache (piata Matache), Maverick (Drumul Taberei - Orizont), Genin (cea de pe Calea Floreasca, cea din City Mall e o bataie de joc).

Dristor Kebab - cei mai buni dintre cei mai buni
DoDo
#8 -

shaorma

pe mama mea o cheama ferian si vrea sa se angajeze
e din turcia face mancare foarte buna
eu sunt copilu ei , am studii superioare la algebra
mama sta la bucatarie eu la birou si scriu
daca se poate ma puteti contacta la th3black_thund3r30
multumesc
pofta mare
stau in CUG

Dristor Kebab - cei mai buni dintre cei mai buni
:)eu-miha
#9 -

mama luy dodo;)

o recomand pe mama celui de mai suys;)gateshte f bene..da tot ce tre s shtii..e s faci cercul trigonometric..k restu vine de la sine....
si despre salar..doamna vrea doar:zerooo;))prietenii shtiu dc..

Dristor Kebab - cei mai buni dintre cei mai buni
Din Dristor
#10 -

Argument

Da, interesant articolul... Oricum, nu cunosc de ce am simtit o tenta de dezaprobare la adresa saormeriei... sau kebaberiei, ce-o fi ea.
Din pacate, meseria ma tot trimite sa strabat orasul, mai mult prin centru... Cand faci asta de dimineata pana dupa-amiaza, zilnic, simti nevoia sa mananci ceva... Si am incercat diverse, mai ales din centru. Nu spun ca nu sunt bune, mai ales cand iti e foame, dar...
Nu stiu daca imi place locul din Dristor pentru ca e aproape, pentru ca mi se par bune produsele sau... pentru amabilitate!!! Stiu doar ca la Tip-top sunt chestiuni uscate prin galantare, nu numai in Dristor, ca ti se spune la 21:30 ca nu se mai face pizza... La Unirii este o saormerie chiar pe colt, isi tot schimba infatisarea... n-am mancat demult asa buni cartofi prajiti la lipie ca acolo!!! Nu mai stiu cat era "saorma" aceea, imi aduc aminte doar cartofii prajiti din ea, de fapt asta era ea...
Eu sunt un om care mananc putin la fiecare masa. Des, dar putin. Da, saorma din Dristor era mare. Spun era ca nu mai e, acum pot manca una linistita... Poate putin, pe la final, obosesc, dar o pot ingera toata, fata de acum vreo 2 ani...
Mie imi place modul in care sunt tratata in colt la Mihai Bravu, dar n-as cumpara daca nu mi-ar placea produsul! Imi place ca poti sa spui ce ingrediente vrei si cat de mult - mie imi place cu varza mai multa! Poti cere si extracarne, dar... in ultima saorma de-acolo am numarat 4 bucati de cartofi pai, asa ca... e deja extra!!! Si-mi place modul in care 1 leu bacsis este, totusi, un bacsis! Am ramas impresionata cum, saptamana trecuta (nu trec pe-acolo mai des de o data pe luna, nu ma consider un client fidel), la 1 leu bacsis fata vanzatorului s-a luminat spre mine cu un zambet! Nu era nici 10% din comanda, dar... a contat! S-a auzit si un multumesc destul de apasat si clar, la fel de zambitor! Am plecat zambind si eu... :)
Si-mi plac ardeii lor iuti... Foarte buni!
Pentru toate aceste motive imi place mie Dristor kebab! Desi, in limba romana, corect se scrie si se pronunta kebap!!! :))

Dristor Kebab - cei mai buni dintre cei mai buni
Cris
#11 -

Kebab Dristor

Nu am ce zice, intotdeauna am fost multumit de calitatea produselor...Chiar daca este scumpa eu zic ca merita, iar in ceea ce proveste sanatatea, nu este o combinatie excelenta cartofii cu carnea dar oricum e mai bine decat la MC Donald's :-D ...Cine vrea sa incerce sa ia kebab de pui+vita la lipie si daca puteti cu toate ingredientele (inclusiv musdei)... costa 15 RON dar merita cu siguranta!!!
In ceea ce priveste renumele, eu recunosc faptul ca stau chiar langa cartierul Dristor si nu-i dau asa de mare importanta, dar chiar un asemenea renume national, eu nu stiam ca are...si cred ca s-a exagerat putin insa nu contest faptul ca este foarte cunoscut!

Dristor Kebab - cei mai buni dintre cei mai buni
eustache traista
#12 -

o minune..

ee o minuuneee cereascaa !!!kebabb ..as manca si in somn ,as manca zi si noapte dar e 14 lei s-a scumpitt..lumeaa a intratt in panichaaa la auzirea vestii..ce facem ??

Dristor Kebab - cei mai buni dintre cei mai buni
oana
#13 -

Vrajeala

nu cred o iota

Dristor Kebab - cei mai buni dintre cei mai buni
Faust
#14 -

Comentariu nou

they are very good though :)

Dristor Kebab - cei mai buni dintre cei mai buni
soricel turbatel
#15 -

ardei iute in shaorma

sotul mau a cumparat shaorma de la dristor kebab si a rugat sa nu i-se puna nici un fel de iute nu ceapa nu
ardei nu picant sos usturoi
si surpriza a venit cu ea acasa am dat nepotelei mele si am mancat si eu si ce sa vezi in mijlocul kebabului ce era un mare ardei iute
din care am muscat si eu ia fetita nu pot asa spun prin ce am trecut nu pot descrie ce senzatie am avut am baut aproape un litru de apa
fata tipa ca o arde eu sunt bolnava cu stomacul si ma dat peste cap , am sunat la ei si un anume Murat imi spune ca Domnul Ahmed propr. e plecat in Turcia
si ca daca vreau sa vin la ei sa imi dea alta si imi cere scuze ca are treaba si el nu mai sta la telefon ii spun ca il reclam si imi rasp calm ca pot sa fac ce vreau . OARE E POSIBIL CA CESTI DOMNI ARABI SA VINA IN TARA NOASTRA SI SA II DOARA UNDEVA DE NOI EU DE SHAORMA AVEAM NEVOIE CAND IN LOC SA MANANC M-AM ALES CU O MARE CRIZA DE STOMAC e oare frumos sa ne expedieze asa ca pe niste fraieri?
DACA CITITI SPUNET-MI CE SA FAC?
SA SUN LA PROT CONSUM ?
SHAORMA O AM IN FRIGIDER CU TOT CU ARDEI.

Dristor Kebab - cei mai buni dintre cei mai buni
dani
#16 -

scumpa

super scumpaaaaaa

Dristor Kebab - cei mai buni dintre cei mai buni
yo
#17 -

:)

baaaa ... cacatzii ashtia au un nr de tel pt livrare?

Dristor Kebab - cei mai buni dintre cei mai buni
cr3tzuas
#18 -

fata omului

@soricel turbatel eu zik k se mai uita si la fata omului sincer ........pt ala kre a zis k e mik si a zis k lumea kre se satura vine din Somalia , u cred k vin tara grasilor infecti cu datorii la mC ......eu unu sunt multumit de ea 15 ron f gustoasa , nu f mare nici mica , iar alte locuri unde poi manca o shaorma buna sunt : mavercik DR taberei , Pta Matache ..aia de pe floreasca stiu k sunt 2 la una am mancat recent ....si mi sa parut bunicica ...oricum slaba fata de Dristor ....


KEEP WALKING .....

Dristor Kebab - cei mai buni dintre cei mai buni
eu
#19 -

shaorma

@soricel turbatel eu zic sa ti-o bagin in cur. probabil este nefututa

Dristor Kebab - cei mai buni dintre cei mai buni
ciuccio
#20 -

Comentariu nou

shaorma de la dristor e buna ori de pui ori in combinatie cu pui dak vrei sa mananci o shaorma adevarata de vita o gasesti la iskender la dimitrov si iti iei cu toate condimentele printre care si menta sau la genin vis-a-vis de tribuna 0 din stefan cel mare sau la prosper la chicken grill sau vis-a-vis de marriot la chicken staf si chiar dak e mica e buna si la spring time sunt multe locuri unde e buna doar trebuie incercate lumea vb de dristor ca e cea mai veche si s-au obisnuit acolo dar dak ar manca din locurile specificate de mine si sunt shaormari adevaratzi ;)) ar vedea ca am dreptate hai pofta buna !!!

Dristor Kebab - cei mai buni dintre cei mai buni
get
#21 -

mda

GET A LIFE,LOSERILOR !

Dristor Kebab - cei mai buni dintre cei mai buni
Scuty
#22 -

MDA...

DIANA cati bani primesti de la arab pt ca i-ai laudat restaurantul fast-food? Daca nu ai vrut sa faci reclama de ce ai pus si site-ul web al firmei la finalul articolului?

Mi se pare un articol menit sa faca lumea sa incerce shaorma la noul pret de numai 13RON (cea mica) cu conditia sa ai pana in 10 ani ca sa te saturi si ca sa nu scada vanzarile arabului o data cu schimbarea de pret... oh pleaseeeee :|

PS: Ce neseriosi sunt cei care au scris pe site-ul firmei mananca sanatos si simte-te bine. Cum sa fie sanatoasa o bomba calorica??? Si probabil au vrut sa zica simte-te bine acum cat inca mai poti, pt ca atunci cand vei inainta in varsta vei resimti efectele unei astfel de alimentatii proaste si va trebui sa treci la un regim alimentar aspru din cauza diferitelor boli ce le vei avea la ficat, stomac, etc.

Dristor Kebab - cei mai buni dintre cei mai buni
adela
#23 -

depinde de gust

shaorma este ok,insa nu e pe gustul meu.mi se pare toturi foarte uscata si fada.cred ca daca ar pune ceva mai multe sosuri ar iesi mult mai buna.carnivorii insa,cred ca sunt incantati.

Dristor Kebab - cei mai buni dintre cei mai buni
tonpas
#24 -

shaorma zigu

a mancat cineva la zigu shaorma??? bai este super buna shaorma zigu 9,9 nu este scumpa, dar cam mica, insa este de departe cea mai misto rotiserie arata incredibil de modern cred ca este o franciza ceva...

Dristor Kebab - cei mai buni dintre cei mai buni
cisminog
#25 -

Comentariu nou

am mancat eu shaorma la zigu buna nu zic nu, dar cam mica ciudat ca nu au si shaorma mare. Intradevar locul arata super , dar este departe rau eu din intamplare ca veneam de la mare am dat de el la iesirea din Pantelimon spre mare...

Dristor Kebab - cei mai buni dintre cei mai buni
Cisminog
#26 -

zigu shaorma

ti-am spus ca este buna rau shaorma de la zigu..,. dar asa este mai mica si decat aia de la dristor

Dristor Kebab - cei mai buni dintre cei mai buni
abytze
#27 -

e buna dar mai buna e la socului

La shaorma socului e totul proaspat si mai ales carnea e mereu proaspata se pun vro 5 tepe de carne pe zi de aproximativ 60 kg si nu ajung in 24 de ore. Eu pana sa ma angajez acolo mergeam mereu si mancam de akolo k sincer acuma nu k o laud dar e cea mai buna shorma si avem si un sos de usturoi care face totul !!! O shaorma mica facuta din carne multa cartofi multi usturoi keceap si maioneza si varza alba varza rosie si castraveti murati. E mai buna si k mancarea de akasa de la mama! Serios ! NU NE OCOLITI DAK SUNTETI IN ZONA SOCULUI VENITI SA SAVURATI O SHAORMA BUNA BAI FRATE !

Dristor Kebab - cei mai buni dintre cei mai buni
Catalin
#28 -

genin

pe genin nu poate sa-i bata nimeni in momentul asta si nici in viitorul apropiat ...shaorma mai gustoasa ca acolo n-am mancat in viata mea... recent un var al patronului de acolo a deschis un alt genin in 13 septembrie la intersectie cu drumu sarii ...e foarte buna si aici dar nu bate originalul:)

Dristor Kebab - cei mai buni dintre cei mai buni
florina
#29 -

kebab dristor

pentru cei care le place painea cu cartofi si sosuri shaorma din Dristor e buna,dar a celor care le place CARNE CU PAINE trebuie sa probeze adevaratul kebab.in Bucuresti exista doar unu DONER KING in vergului langa Cora Pantelimon.gusta-l si imi vei da dreptate

Dristor Kebab - cei mai buni dintre cei mai buni
flav
#30 -

sal

e mult mai buna cea de la chicken grill la prosper acolo ..parerea mea

Dristor Kebab - cei mai buni dintre cei mai buni
DeMaio
#31 -

asa, in trecere

GENIN. Suprema.
Si mai sunt MAVERICK, in Drumul Taberei, la Orizont, si cea de la Foisor, nu mai stiu acum cum se cheama.
Incercati-le. Dupa aceea mai discutam de gusturi si shaworma, kebap sau altele asemenea.
PS - Mai exista un restaurant libanez pe langa 1 Mai, arata ca o alimentara, dar mancarea este geniala si foarte aproape de ceea ce inseamna cu adevarat produsele de care discutam :)

Dristor Kebab - cei mai buni dintre cei mai buni
Assasin
#32 -

Salut Shaormarilor,

Daca tot sunteti atat de aprigi in comentarii "calificate"...de ce nu intrati pe forumurile unde se vorbeste ff mult despre subiectul "Shaorma" si unde se posteaza cate'odata si 2-3 pagini pe ZI.
va dau eu pontul sa va informati..;)

http://forum.computergames.ro/124-cum-cit-unde/54705-saorma-si-pizza-peregrinari-prin-bucuresti/page-559.html
Asta este doar unul dintre forumuri...dar sunt vre-o 4-5.XtreamPC, Softpedia...etc...Bafta si Pofta buna.

Dristor Kebab - cei mai buni dintre cei mai buni
Andreea
#33 -

genin

Ah .. si DA , cea mai buna este cea de la genin ,este in spate la stefan cel mare langa spitalu floreasca.incercati !

Dristor Kebab - cei mai buni dintre cei mai buni
Andreea
#34 -

nu are nicio legatura

Din cate stiu eu nu are nicio legatura shaormaria de la Dristor cu cea de la Budapesta chiar daca se numesc la fel.Am inteles ca cei de la Dristor au pus un afis unde spun ca acolo este singurul loc unde se vinde shaorma dristor.

Dristor Kebab - cei mai buni dintre cei mai buni
Kuskru
#35 -

depinde

Faima shaormei de dristor a fost purtata de taximetristi care treia sa mananca si gura lor spurcata ceva, intre 2 clienti, noaptea. Cea mai buna saorma/kebab din bucuresti a fost (nu mai exista) cea la platou de la ines (langa bucur obor). In combinatie cu salata lor de varza cu maioneza care nu se mai face nicaieri. Peste tot o sa va cumparati shaorme in zile proaste, ex: carne cruda, veche, ingrediente uscate etc. De asa ceva nu scapati. Avantajul sh de dristor e ca este un flux constant de clienti si mancarea e, in principiu, proaspata. Da, e mai scumpa si net mai mica decat, de ex, de la matache, unde un ins pus pe treaba abea poate duce o saorma mare la 11 lei. In destule momente e f buna, dar poti nimeri si carne f sarata sau muraturi execrabile. Repet, depinde de zi. La dristor stii la ce te poti astepta indiferent de momentul zilei. Pretul conteaza, desigur, dar eu prefer sa dau mai mult pe ceva bun, decat sa ma kitrosesc si sa ma spurc. Asa iti iei un pui reciclat la rotisor de la Cora la 10 lei si ai terminat povestea.

A NU SE RISCA:

- shaorma din gara de nord - totul e spurcat, carnea, muraturile, varza tinuta in apa cu otet)
- shaorma de pe teiul doamnei (sunt 2 tonete, la distanta de cca 30 m una de cealalta, aproape de f de constructii). ABSOLUT INFECTE de la amandoua. NEVER EVER!
- shaorma de vita de vis-a-vis liceul hasdeu. Servire de cacat, carne - in cele mai multe momente - cruda. Patron care merita calcat in picioare.

Dristor Kebab - cei mai buni dintre cei mai buni
Dristor
#36 -

Dristor!? Mai bine nu...

Oare lumea a uitat de celebrul scandal de la Donner Kebab Dristor!? Sa ne aducem aminte ca un angajat a fost prins masturbandu-se in maioneza pt shaorma...Angajatii de acolo sunt platiti prost drept urmare fac o groaza de tampenii in spate, unde lumea nu ii poate observa. Cred ca atunci a aflat toata lumea secretul celebrei retete hahaha

Dristor Kebab - cei mai buni dintre cei mai buni
Adrian
#37 -

e puscarie la dristor

Frate am lucrat akolo destul cat sa recomand tuturor sa nu incerce sa se angajeze akolo. Nici la puscarie nui asa .
Si in primul rand patronul e turc. "Seful" de tura e un gras mic care nui mai ajunge nimeni cu prajina la nas , si ai munceste pe baietii de acolo pana la epuizare si pe langa asta te streseaza psihic. Au fost multi baieti care au lucrat o zi (12 ore) si care nu au mai venit a doua zi la munca . In 12 ore de munca continua ai o masa pe zi , un baton amarat si uscat ca ce se usuca nu poate sa le dea la clienti , da tot la fraierii care le aduc o gramada de bani, in fine , cine are curaj sa incerce sa lucreze 3 luni, sa ami lase mesaj cum a fost , dar la dristor 1 , cum stiu cunoscutii.
Asta am vrut sa stiti si voi ca sub un nume mare se afla cativa "SEFI" care sunt vai de mama lor. Si cati dintre voi nu ati mancat o shaorma care nu avea niciun dumnezeu, si curgeau sosurile din ea, deoarece acei sefi lasa toti incapabilii sa faca shaorma , in fine , mergeti si convingeti-va.

Dristor Kebab - cei mai buni dintre cei mai buni
Adrian
#38 -

e o porcarie

Ma prostilor , e cea mai praf shaorma , eu mi-am spart un dinte in asa zisa shaorma buna si proaspata, ce plm inseamna la voi proaspat ? carnea inghetata ?:))
nu vedeti ca sunteti prosti :)) , sa mor eu , pacat ca nu poate sa vada grasul ala de DAN , piticul porno,
ma cand va mai duceti acolo spunetii ca a zis unu ADI care a lucrat acolo ca e un pitic gras si urat (piticul porno)
vedeti ca lucreaza numai de noapte de la 8-6 fara duminica
si spunetii treaba asta , din partea mea , cal fut in gura de urat si gras, si ca o sai tai cauciucurile de la masina si il astept cand iese de la munca sa-l dezosez

Dristor Kebab - cei mai buni dintre cei mai buni
pepino99
#39 -

shaorma

la peluza2 cea mai buna shaorma din bucuresti, merita incercata , pofta bunsa

Dristor Kebab - cei mai buni dintre cei mai buni
Cylas The Nigga
#40 -

Un gurmand adevarat

Un gurmand adevarat va recomanda Maverik, Genin, Ala Turka (pe lizeanu langa bellagio) acolo shaorma nu porcarie pompata cu glutamat facuta din carne congelata de la dristor. doar niste imbecili pot sa ii ridice pe astia in slavi... idiotiloooorrrrr incercati sa gustati cu adevarat ce mancati nu sa va indopati si sa vorbiti aiurea k vezi doamne vorbeste lumea ca e buna !!!

Dristor Kebab - cei mai buni dintre cei mai buni
costin
#41 -

recomand

recomand daca treceti prin buzau sa incercati shaorma la un local numit TOLEDO....cred ca e mai buna ca la dristor..parerea mea

Pentru a posta trebuie sa fii logat.

Evenimente promovate pe Metropotam

Locuri promovate pe Metropotam

d'ale zilei...

Ai spirit civic?
|Rezultate|Alte sondaje

Descopera