Dinner in the sky, acum si deasupra Bucurestiului

Share on FacebookShare on TwitterShare on Google+
Chiar daca n-ati auzit niciodata de initiativa Dinner in the sky, nu e prea greu sa va dati seama imediat ce inseamna - a lua masa sus, in cer.

Dinner in the sky e un concept inovativ (la origine belgian) de restaurant: te asezi la masa, iti pui centura de siguranta si... sus cu tine. Exista in aproape 30 de tari si din primavara asta vine si in Romania.

f f

Curiosi, i-am intrebat pe organizatori cate ceva despre initiativa. Si am aflat urmatoarele:

E pur si simplu un restaurant suspendat?


Nu tocmai. E un "restaurant" foarte select, la care poti comanda cina cu orice specific si iti va fi pregatita de bucatari renumiti, iar serviciile vor fi la un standard foarte ridicat.

Nu vei putea astepta la coada, jos, "sa se elibereze o masa". Nu vei putea nici sa urci acolo doar la "o bere". Nu il vei gasi permanent in acelasi loc.

Il vei inchiria din timp, vei stabili de comun acord cu organizatorii amplasamentul, specificul cinei sau al activitatii, pentru ca Dinner in the sky nu e numai pentru pranz ori cina. Ofera servicii si pentru dineuri de afaceri (Showbizz in the sky), team building-uri (Meeting in the sky), nunti (Marriage in the sky), evenimente culturale si asa mai departe.

Se poate pune oriunde doreste clientul?


Da, daca se intrunesc conditiile de mai jos:
- un spatiu la sol de 500mp (20 x 25m), care sa poata fi izolat si in care nu este permis accesul publicului, ci doar al echipei tehnice;
- teren stabil si plan pe care sa poata sta o macara de 120 de tone;
- cale de acces auto obligatorie.

Detalii tehnice


- inaltime: 50m
- durata "zborului": intre 15 minute si o ora si jumatate
- greutatea mesei plina: 7 tone
- capacitate clienti: 22
- personal: 5
- alte optiuni: lumini;  incalzire; sunet;  ecrane TV;  branduirea scaunelor sau a platformei

Cat costa?


Ei bine, informatia asta n-o avem, nici macar la modul orientativ. Ni s-a explicat ca pretul se stabileste numai in urma unei intalniri cu clientul, in care se vor afla locul, numarul de persoane, specificul evenimentului samd. Putem banui totusi ca vor fi prohibitive. O cautare scurta pe net, sa vedem cat costa prin alte parti, ne da preturi de 11.000$ sau chiar 30.000$... ca sa va faceti o idee.

f f

Daca te gandesti ca sunt cam slabe sansele sa iei vreodata cina in cer, nu te demoraliza prea tare. Aflam de la organizatori ca:

Vom oferi posibilitatea de a fi folosita pentru perioada verii in cateva seri, pe litoral in regim rent&drink pentru mai multe zboruri de maxim 15-20min, in asa fel incat sa existe si posibilitatea marelui public de a accede la inaltime alaturi de prieteni.

Incercam, daca vom avea acceptul teatrelor noastre, sa atragem publicul la niste spectacole de exceptie. Vom incerca de asemenea sa folosim DITS si la marile spectacole, care vor putea fi urmarite atat de sus cat si folosindu-se ecranele tv montate pe pltforma. Incercam deasemenea sa transmitem emisiuni de televiziune, stiri live s.a.m.d.


Pentru mai multe detalii si rezervari - dinnerinthesky.ro, unde veti gasi si imagini, si video-uri.


3 comentarii

Dinner in the sky, acum si deasupra Bucurestiului
Cosmiiiiii
#1 -

Comentariu nou

asta ar fi buna ca disciplinare pt cei carora nu le place sa stea la locul lor la masa :))

Dinner in the sky, acum si deasupra Bucurestiului
ioana
#2 -

Comentariu nou

si daca vreau la toaleta ca sa-mi pudrez nasul?

Dinner in the sky, acum si deasupra Bucurestiului
Cristina
#3 -

Comentariu nou

in acest caz recomandam fond de ten, nu pudra ;-)

Pentru a posta trebuie sa fii logat.

Evenimente promovate pe Metropotam

Locuri promovate pe Metropotam

d'ale zilei...

Ai spirit civic?
|Rezultate|Alte sondaje

Descopera