Din micile anomalii ale Bucurestiului: ultima trecere de pietoni

Share on FacebookShare on TwitterShare on Google+
 Drumul pana la Pucheni 160, locul unde a avut loc+7ArtMeeting, a semanat in mai multe feluri cu drumul spre capatul lumii sau, sa nu exageram, al Bucurestiului. Si, daca stai bine sa te gandesti si sa te uiti pe harta, Pucheni chiar e capatul Bucurestiului, un loc despre care poti sa zici fara nici un fel de retinere ca e uitat/rupt de lume. Iar intr-un astfel de loc te astepti sa dai peste drumuri care se sfarsesc in camp, peste maldare sau chiar gropi de gunoaie, cirezi de caini vagabonzi etc.

Insa in nici un caz nu ne-am fi asteptat sa dam peste o trecere de pietoni, mai ales cu 3-4 metri inainte ca drumul sa se termine abrupt intr-un camp plin de gunoaie. Suprarealismul situatiei era similar cu cel dintr-un tablou de Dali, mai lipsea o girafa (sau un caine vagabond, pentru a ne adapta situatiei) in flacari.

Ultima trecere de pietoni
Sursa foto (George Popescu)

E adevarat, ne aflam in extrema sud-vestica a sectorului lui Vanghelie, primarul psihedelic, care vopseste blocurile in culori demne de desene animate manga, de Pokemon, sau care isi umple strazile sectorului cu banci pana la refuz, din ratiuni continute doar de "almanahele" pe care le consulta. Si totusi... semn de circulatie nou, borduri vopsite, trecere de pietoni proaspat trasata, in mijlocul pustietatii, pe un drum lat de 4 metri si care peste alti 4 metri da in camp? O fi Vanghelie un street artist absurd pe care noi nu il apreciem la adevarata valoare?

Oricum, am ajuns s-o vedem si pe asta. Daca la capatul curcubeului se spune ca se afla o comoara ascunsa, ei bine, la capatul Bucurestiului se afla o trecere de pietoni. Circulati! Si nu uitati ca amenda pentru traversarea neregulamentara a strazii este de 60 de lei.   3 comentarii

Din micile anomalii ale Bucurestiului: ultima trecere de pietoni
marius
#1 -

trecere pietoni

tare :) e strtegica pus. poate sa face un mall sau un port ceva

Din micile anomalii ale Bucurestiului: ultima trecere de pietoni
OaieZumbi
#2 -

Comentariu nou

foarte tare :))
numai demna de o poza
pietoni, traversati pe trecere sau riscati sa fiti "calcati de gunoaie"

Din micile anomalii ale Bucurestiului: ultima trecere de pietoni
traian
#3 -

Comentariu nou

poza e tare intr-adevar, dar nu stiu ce pucheni ati visat voi la marginea bucurestiului, ca pucheni se afla in subcarpati, pe undeva la poalele muntilor leaota, fara nicio legatura cu vanghelie...

Pentru a posta trebuie sa fii logat.

Evenimente promovate pe Metropotam

Locuri promovate pe Metropotam

d'ale zilei...

Ai spirit civic?
|Rezultate|Alte sondaje

Descopera