Dar ceasul...cat e ceasul?!

Share on FacebookShare on TwitterShare on Google+

De cate ori uit ceasul acasa, ziua mea ia o complet alta intorsatura...spre mai rau. Si cum nu am ceas si se intampla sa fiu intr-o zona in care sa nu se gasesca vreu ceas electronic cocotat pe un stalp si ma bantuie nevoia de a sti cam ce ora e, incerc sa intreb pe cineva. Bad idea, ca de la oamenii care se uita piezis la mine, de parca as etala un semn cu "purtator ciuma bubonica", pana la smecherii care imi spun ce forma are ceasul lor, cam care ar fi diametrul acestuia s.a.md., nu primesc decat un "far un sfert" aruncat din mila.

Asa ca mare fericire a fost pe capul meu cand am gasit ceasul urmator. Mai greu de observat pentru ca sta mandru la etajul zece si traim intr-un oras in care trebuie sa mentii privirea atintita in jos pentru ca nu stii niciodata in ce risti sa pasesti. Il gasiti al intersectia calea Victoriei cu Ion Campineanu, deasupra sediului B1Tv.

Ceasul de pe B1tv

Mare dezamagire cand mi-am dat seama ca nu functioneaza. In fine, intentia conteaza.
1 comentariu

Dar ceasul...cat e ceasul?!
Adinel
#1 -

Hmmm

Curios, am trecut de atatea ori pe acolo si nu l-am observat niciodata. Acum poate voi casca ochii si in sus (ca e gata santierul la hotelul de acolo si nu risc sa calc in nimic moale si "delicat")

Pentru a posta trebuie sa fii logat.

Evenimente promovate pe Metropotam

Locuri promovate pe Metropotam

d'ale zilei...

Ai spirit civic?
|Rezultate|Alte sondaje

Descopera