Cu caiacul printre nuferi - Artha Park, Snagov

Share on FacebookShare on TwitterShare on Google+
La 30 de km nord de Bucuresti, la intrarea in Snagov Sat, imediat dupa satul Ghermanesti, se afla Artha Park, un loc in care sa uiti de aglomeratia si de agitatia din Bucuresti, in care poti sa lenevesti la un picnic sau in care poti sa te dai cu bicicleta, sa joci golf sau, preferatul nostru, sa te dai cu caiacul pe lacul Snagov, printre nuferi, lotusi si plauri uriasi.

Artha Park este o locatie multifunctionala ce se intinde pe 7 hectare si include si un canal care da in lacul Sangov. Exista terenuri pentru sport sau joaca, o zona de lounge cu foisoare si cu bar&restaurant, plus o zona acoperita cu corturi destinate evenimentelor ce pot fi organizate aici: nunti, petreceri, zile de nastere, evenimente corporate etc. Preturile le gasiti aici, iar meniul de la bar&restaurant aici. Preturile nu sunt exagerat de mari, dar nici mici, depinde si de ce alegi din meniu. De exemplu, o bere Ciuc la 0,33 costa 6 lei (decent), un Heineken la 0,33 costa 10 lei (exagerat).

Artha Park Artha Park

Pentru noi, atractia principala a reprezentat-o plimbarea cu caiacul: 25 lei/ora - caiacul de o persoana, 30 lei/ora - caiacul de doua persoane, 35 lei/ora - caiacul de trei persoane. Pana ne-am obisnuit cu vaslitul, ne-am invartit de multe ori, dar pana la urma ne-am invatat si am strabatut canalul in forma de "Z", printre colectii salbatice de nuferi de diferite culori - albi, purpurii, galbeni - pana am ajuns pe lac. Dar aici intram pe teritoriul ambarcatiunilor cu motor, asa ca am facut cale intoarsa, pentru a nu ajunge subiect la stirile de la ora 5.

Artha Park Artha Park

O astfel de plimbare cu caiacul intr-un loc cum este cel de aici, pe langa faptul ca-ti solicita toti muschii corpului, are si un rol terapeutic, fiind extrem de relaxanta. Artha Park este oaza de verdeata perfecta pentru un weekend linistit, cu prietenii sau familia, departe de oras si de tot ce inseamna stres. In ultimele saptamani ne-am facut un obicei din a veni aici si a petrece cateva ore in caiac sau in zona de lounge - lucru pe care vi-l recomandam si voua.

Artha Park Artha Park Artha Park Artha Park

O zi petrecuta aici este echivalentul unei mini vacante, iar preturile accesibile de aici vor face ca aceasta mini vacanta sa coste cat o iesire la o terasa din Centrul Vechi... poate chiar mai ieftin.

1 comentariu

Cu caiacul printre nuferi - Artha Park, Snagov
ducu
#1 -

wow

ce frumos!

Pentru a posta trebuie sa fii logat.

Evenimente promovate pe Metropotam

Locuri promovate pe Metropotam

d'ale zilei...

Ai spirit civic?
|Rezultate|Alte sondaje

Descopera