Cu bulina rosie

Share on FacebookShare on TwitterShare on Google+
pericol

Acum cateva zile atrageam atentia soferilor sa aiba grija unde parcheaza. Astazi ne facem datoria civica de a semnala pietonilor, acesti napastuiti ai soartei urbane, ca ii paste pericolul oriunde. El pandeste la orice colt.

Cum este coltul strazii Smardan, intersectie cu Doamnei si Ion Ghica, vizavi de Banca Nationala si de Biblioteca Nationala. Acolo este o cladire care de cativa ani, cam de cand s-au aplicat buline rosii pe casele si blocurile care stateau sa cada la cutremur, beneficiaza de atentionarea "pericol - nu parcati, nu mergeti pe langa".

In spirit tipic, dar si pentru ca nu au de ales, atat soferii, cat si pietonii fac pe dos. De altfel s-au obisnuit cu placuta de pe perete... de ani buni, cladirea nici nu cade, dar nici nu sta prea roz. Drobul de sare a fost anuntat. Stiti de el, sa nu ziceti ca nu v-am spus. Doar scrie mare, negru pe auriu. Ca pe placile funerare.

In consecinta, nu va imbranciti pe langa peretii capitalei, ca s-ar putea sa se naruie. Sau macar sa-i dea cineva un cot zdravan, sa se mai curete centrul vechi de toate darapanaturile.

Va urma... Pana atunci, fiti curajosi si neconformisti, infruntati pericolele junglei mergand pe trotuar, chiar daca vi se spune sa nu.Nici un comentariu inca

Pentru a posta trebuie sa fii logat.

Evenimente promovate pe Metropotam

Locuri promovate pe Metropotam

d'ale zilei...

Ai spirit civic?
|Rezultate|Alte sondaje

Descopera