Cu bastonul prin Bucuresti, tur ghidat pietonal

Share on FacebookShare on TwitterShare on Google+
De vreo luna incoace, o mana de oameni bine intentionati organizeaza tururi ghidate pe jos prin Bucurestiul vechi, invitandu-ne sa "descoperim orasul pas cu pas". Mini-excursia este gratuita si organizata de voluntarii Asociatiei Romane pentru Cultura, Educatie si Normalitate.

Traseul de plimbare incepe de la Ateneu, continua pe Calea Victoriei, serpuieste pe Edgar Quinet, Academiei, se afunda in zona Lipscani, face popas la Stavropoleos si se opreste in Piata Sf. Anton, la Hanul lui Manuc.

Voluntarii ARCEN Au facut asta deja timp de 4 weekenduri si o vor mai face pana pe 12 septembrie in datele 21-22 si 28-29 august, 4-5 si 11-12 septembrie, urmand ca de Zilele Bucurestiului (20-24 septembrie) sa pregateasca un tur special, alaturi de alte evenimente.

De pe blogul Asociatiei aflam ca "Tinerii voluntari incearca si schimbarea perceptiei unor cetateni asupra anumitor zone ale orasului. Putem aprecia ca in Bucuresti exista un potential istoric, arhitectural si artistic; un potential turistic in care potentialul cultural isi gaseste locul bine definit. O capitala europeana. Un oras ce merita cunoscut pas cu pas".

Suntem de acord cu ei in ceea ce priveste potentialul istoric si turistic, le apreciem initiativa si le dorim sa isi diversifice traseele in viitorul apropiat, abordand.si alte zone, mai putin batute de piciorul de animal urban.

Programul tururilor ghidate: sambata de la 11, duminica de la 17. Turul dureaza 2 ore si este gratuit. Mai multe detalii aflati la ei pe blog, inclusiv felul in care poti deveni si tu voluntar la activitatile lor.

afis
4 comentarii

Cu bastonul prin Bucuresti, tur ghidat pietonal
EDMOND
#1 -

Comentariu nou

ESTE SI IN ACEST WEEKEND!!!! 20-21 AUGUST 2010!!

Cu bastonul prin Bucuresti, tur ghidat pietonal
alina
#2 -

Comentariu nou

21-22 august...da!!!este turul!!

Cu bastonul prin Bucuresti, tur ghidat pietonal
Cristina
#3 -

Comentariu nou

Multumim pentru precizarea DUBLA!! (sic!), dar blogul vostru zicea altceva azi dimineata. Am completat si cu weekendul urmator.

Cu bastonul prin Bucuresti, tur ghidat pietonal
silviuc
#4 -

articol despre bucuresti

Cristina, pe cand un articol despre locurile care merita vizitate din Bucuresti ? De exemplu daca ar veni la tine in vizita un verisor care nu a mai fost in Bucuresti pe unde l-ai duce ?

Pentru a posta trebuie sa fii logat.

Evenimente promovate pe Metropotam

Locuri promovate pe Metropotam

d'ale zilei...

Ai spirit civic?
|Rezultate|Alte sondaje

Descopera