Cross Club in Praga

Share on FacebookShare on TwitterShare on Google+
Cand intri pentru prima oara in Cross Club, ai impresia ca ai nimerit intr-un film SF sau te-ai teleportat intr-un viitor post apocaliptic, unde oamenii traiesc printre resturi industriale si unde te astepti sa sara dupa colt un robot sa-ti aduca o bere. Iti amintesti de romanele cyberpunk sau de desenele lui Giger si te gandesti cine a putut face asa ceva.

cross club cross club

Decorul din Cross Club e facut din resturi de masini, motoare, componente de calculator, obiecte casnice. Partea si mai interesanta e ca functioneaza. :) Ai un perete acoperit cu placi de baza care lumineaza si fac jocuri de culori, deasupra mesei ai un motor care se invarte, cateva tevi, stai pe un scaun de autocar si te uiti la un ventilator facut din talpi de la fiare de calcat.

cross club cross club

Nu va imaginati ca e un club scump, de fite, mai ales ca berea e cam un euro. Din contra, l-am putea numi underground, un pic trashy si cel putin bizar. Se intampla sa simti miros de iarba, dar cand intrebi la spice shop-ul micut de pe hol, iti spun ca au doar droguri legale. Nu-i nimic, e mereu cineva care-ti face semn sa te intrebe daca nu vrei sa fumezi. Gasesti si ceva mancare acolo, au o mica bucatarie.

cross club

Clubul e foarte mare, intr-o sala asculti rock, in alta electro, in alta se danseaza pe rupte, in alta e chill, in alta e hip hop. Sunt si evenimente, de la concerte, DJ sets pana la evenimente artistice - expozitii, lecturi literare, piese de teatru. Au si o terasa mare, asa ca daca mergeti vara, aveti unde sa stati. Din pacate, pe terasa totul e fix, decorul nu se misca. :)

cross club cross club

Decorul spectaculos al clubului este facut de FrantiĊĦek "Fanda" Chmelik, un prieten al managerului, electrician, care a fost rugat initial sa rezolve partea de instalatii electrice. De aici pana la a lua obiecte familiare, unele casnice, ale industriale si a le reinventa nu e a fost decat un pas si multa imaginatie.

cross club cross club cross club

Cross Club

Plynarni 23, langa statia de metrou  Nadrazi Holesovice, pe partea stanga a raului
website

Foto in galerie3 comentarii

Cross Club in Praga
Cristina
#1 -

New comment

Din comentariile grupului cu care am fost: ei - mie - "in sfarsit te integrezi si tu in atmosfera!" (era plin de oameni cu dreaduri :-)

Cross Club in Praga
cip
#2 -

Comentariu nou

Lumini colorate, motoare, obiecte casnice, faimoasa bere fara accize din Cehia si teatru - toate astea intr - un singur loc suna tare bine!

Cross Club in Praga
Cristina Foarfa
#3 -

Comentariu nou

e absolut spectaculos. merita sa mergi in Praga doar pentru Cross Club. :)

Pentru a posta trebuie sa fii logat.

Evenimente promovate pe Metropotam

Locuri promovate pe Metropotam

d'ale zilei...

Ai spirit civic?
|Rezultate|Alte sondaje

Descopera