Clubul Expirat din Vama Veche si-a schimbat design-ul. Vezi cum arata

Share on FacebookShare on TwitterShare on Google+

A venit vara si trebuie sa recunoastem ca, de cele mai multe ori, gandul ne duce la mare si nisip cald pe talpile noastre obosite de a merge pe betoanele din Capitala. Vrem nu vrem, Vama Veche ramane un punct de atractie, iar clubul Expirat a devenit deja un simbol al acesteia.

Anul acesta, am observat cu surprindere ca locul si-a schimbat look-ul si a devenit mult mai atractiv si boem. Barul si scaunele de la bar au fost vopsite in albastru deschis si alb, la fel si bancile din fata acestuia.

Mai mult, intr-o parte a Expiratului, sub un acoperis din bambus, prin care se vede putin din cerul senin, s-au pus multe pufuri colorate pe care puteti sta si sa va bucurati de o bere rece sau o limonada racoritoare.

Au aparut si cateva elemente supriza, si anume baldachinele, in care puteti sta tolaniti si sa uitati de toate grijile si sa va incarcati pozitiv.Culorile ne inspira sa ne bucuram de soare, de vremea frumoasa si de libertatea pe o simtim in momentele de relaxare totala.

Nu am apucat sa vedem noul Expirat live, dar promitem sa facem asta cat de curand posibil. Numai uitandu-ne la poze si ni s-a facut pofta de mare.Voua cum vi se pare ca arata?

Sursa foto

Nici un comentariu inca

Pentru a posta trebuie sa fii logat.

Evenimente promovate pe Metropotam

Locuri promovate pe Metropotam

d'ale zilei...

Ai spirit civic?
|Rezultate|Alte sondaje

Descopera