Cetatenii cu vezica slaba protesteaza

Share on FacebookShare on TwitterShare on Google+
pee

...din cauza lipsei toaletelor publice. E foarte adevarat ca in ultima vreme au aparut cele "ecologice", insa ele par sa fie mai degraba pentru nevazatori, pentru ca le poti depista cu ochii inchisi, dupa miros. Lucru care nu ajuta la ascutirea simturilor, ci, dimpotriva, la anihilarea lor.

Pentru a utiliza o asemenea facilitate recomandam in prealabil exercitii intense - yoga, eventual - de tinut respiratia cat timp sunteti inauntru. Acest timp mediu, sa il notam cu T1, are maxima variabila T2, in functie de numarul berilor baute, si minima relativa T0, in functie de capacitatea pulmonara si cat de recent a fost ecologizata... incinta.

Desigur, puteti refuza acest tratament inuman al simtului olfactiv alegand calea naturala, lipsita de inhibitii si intoarcerea la natura. (vezi foto). Natura insa, daca ar putea, v-ar da o craca peste ceafa si v-ar spune cateva cuvinte din suflet.

Copacul stoic din imagine poate fi irigat... pardon, admirat la coltul strazii Berzei cu Calea Plevnei. Speram la o ploaie grabnica si sa nu aiba loc mutatii genetice.Nici un comentariu inca

Pentru a posta trebuie sa fii logat.

Evenimente promovate pe Metropotam

Locuri promovate pe Metropotam

d'ale zilei...

Ai spirit civic?
|Rezultate|Alte sondaje

Descopera