Cele mai romantice 10 locuri din Bucuresti pentru un sarut perfect

Share on FacebookShare on TwitterShare on Google+

Astazi ne-am amintit de un articol mai vechi This Is a Good Kiss Spot si despre cum ne doream atunci ca acest mesaj sa apara si in cele mai frumoase locuri din Bucuresti pentru a-i indemna pe indragostiti sa se sarute.

Si, pentru ca ne-am dat seama ca de atunci si pana acum nimeni nu a facut o astfel de lista, ne-am gandit sa n-o mai asteptam si s-o facem noi. Asa ca, pentru toti indragostitii din Bucuresti, iata o lista cu cele mai romantice 10 locuri din Bucuresti pentru un sarut perfect:

1.Sky Tower

Avand in vedere ca Sky Tower este cea mai inalta cladire din Bucuresti (si din Romania) este lesne de inteles de ce un sarut pe acoperisul acestei cladiri, la apus de soare, va fi unul pe care nu-l veti uita prea curand.

Nu uitati si de celelalte locuri la inaltime din Bucuresti, unde puteti incheia o cina romantica cu un sarut memorabil.


foto: Bucuresti Optimist

2. Parcul Cismigiu

Cismigiul este cel mai frumos parc din Bucuresti si unul dintre locurile preferate si perfecte pentru plimbari romantice, indiferent de momentul zilei sau al anului.


foto: Bucuresti Optimist

3. Stradutele din Cotroceni

Cartierul Cotroceni isi trage numele de la verbul "a cotroci", care inseamna a cauta. Daca va aventurati pe aceste stradute, puteti fi siguri ca o sa descoperiti tot felul de locuri frumoase, ca din povesti. Alegeti sa va pierdeti intr-o dupa-amiaza pe aici alaturi de persoana iubita si incheiati-va aventura cu un sarut.

4. Sus pe Arcul de Triumf

Arcul de Triumf poate fi vizitat in anumite zile din an, iar privelista de aici este impresionanta, chiar daca monumentul nu este foarte inalt. Va veti aminti de sarutul de aici de fiecare data cand veti vedea o poza cu Arcul de Triumf.

5. Terasa Palatului Suter

Nu-i mare lucru de admirat, dar ati ajuns in unul dintre cele mai inalte din punct de vedere geografic din metropola si intr-unul dintre cele mai apreciate hoteluri din Romania. E un moment pe care merita sa-l incheiati cu un sarut. Nu?

6. Pe casa Poporului, terasa MNAC

Casa Poporului este cea mai cunoscuta cladire din Bucuresti. Avand in vedere ca aici se afla si o terasa foarte draguta si cu o vedere deasupra Bucurestiului, noi credem ca este un loc ideal pentru un sarut perfect. 


foto: Cosmin Andrei (via Bucuresti Optimist)

7.  Unul (sau toate) dintre cele mai romantice baruri/ cafenele/ restaurante din Bucuresti

Gasiti in Bucuresti destul de multe baruri/ cafenele/ restaurante romantice, dar, ca sa va facem cautarea mai usoara, v-am facut noi o lista cu 10 locuri perfecte pentru o cina romantica si un sarut la fel de romantic.

8. Podul Basarab, noaptea

Podul Basarab este acum vizibil din orice punct al Bucurestiului. Daca nu i se vede structura, prezenta sa este semnalizata printr-o lumina alba vizibila pe cere. Astfel, n-aveti cum sa uitati de sarutul pasional de aici... doar in cazul in care se taie curentul si podul nu mai este luminat.


foto: Bucuresti Optimist

9. La Mogosoaia

La Mogosoaia va puteti plimba o zi intreaga fara sa va plictisiti, iar locul este de-o frumusete rupta din povesti. Ar fi pacat sa veniti pana aici fara persoana iubita.

10. Pe Stationul National, pe teren

Sunteti la concert pe Stadionul Nationa, inconjurati de 50.000 de oameni. Trupa de pe scena tocmai a terminat de cantat o piesa. Voi va sarutati si 50.000 de oameni aplauda si ovationeaza. Ce poate fi mai frumos?

Bonus: La proteste sau in ploaie


foto: Casa Jurnalistului si weheartit.com

Vedeti si 10 locuri neobisnuite in care sa faci sex
3 comentarii

Cele mai romantice 10 locuri din Bucuresti pentru un sarut perfect
Vic
#1 -

Ce ma sperie cel mai tare la articolul asta

pe langa fanteziile puerile interzise diabeticilor, este faptul ca oamenii ca tine au drept de vot.

Cele mai romantice 10 locuri din Bucuresti pentru un sarut perfect
Caelea
#2 -

Comentariu nou

Pe podul Basarab nu ai acces ca si pieton, la volan sper ca nu va apuca sarutatul deci mai ramane in cele mai multe cazuri bancheta romantica a unui taxi, eventual si o manea pentru punctul culminant :)

Cele mai romantice 10 locuri din Bucuresti pentru un sarut perfect
JKN
#3 -

Pod basarab

Ai acces la tramvaiul 1, sus, pe pod.

Pentru a posta trebuie sa fii logat.

Evenimente promovate pe Metropotam

Locuri promovate pe Metropotam

d'ale zilei...

Ai spirit civic?
|Rezultate|Alte sondaje

Descopera