Ce se intampla la Zilele Bucurestiului 2010? (update 2)

Share on FacebookShare on TwitterShare on Google+
Pentru ce se intampla de Zilele Bucurestiului in 2011, te rugam sa dai click aici.

Ca intotdeauna la mijloc de septembrie, au inceput manifestarile pentru sarbatorirea populara a zilei de nastere a Bucurestiului, anul asta la 551 de anisori.

Ce se intampla intre 10-20 septembrie 2010 prin Bucuresti? Parca mai putine decat anii trecuti, dar programul pentru weekendul urmator se mai updateaza, revenim si noi cu completari:

Muzica


18 septembrie, 10:30: Ziua Chitarelor la Bulandra (sala Izvor), spectacol sustinut de 10 artisti internationali. Intrarea este gratuita cu rezervare obligatorie la: corrado@ziuachitarelor.eu.
18 septembrie, 21:00: Rock Loves Chopin in Piata Constitutiei cu Orchestra Stoleczna Estrada din Varsovia. Concert The Marker in deschidere, de la 20:00
19 septembrie, 21:30: concert a caplla Neri Per Caso la Ateneu.
20:00 pianistul Leszek Mozdzer (Orchestra Stoleczna Estrada din Varsovia.) va da si un concert in Green Hours.
- muzica si pe scenele din Centrul Vechi (Lipscani intersectie cu Eugen Carada, langa BNR si Strada Franceza colt cu Sepcari, la Hanul lui Manuc), unde weekendul trecut deja s-a facut incalzirea cu cateva concerte.

 .

Film


17 septembrie
: Noaptea alba a filmului romanesc. Intre orele 18-02 ne uitam la peste 30 filme in 9 cinematografe si locuri de proiectii: Piaţa George Enescu (Ateneu), Uranus 144, Terasa Clubului Fabrica, Noul Cinematograf al Regizorului Roman (MTR), MTR Open Air, Cinema Patria, Cinema Studio, Sala Elvira Popescu, Cinema Eforie.

Ce vedem acolo, printre altele: Valurile Dunarii, O vara de neuitat, Nunta de Piatra, Filantropica, Marti dupa Craciun, Occident, scurtmetraje, si multe altele.

Program complet pe ore si locuri aici.


Alte activitati18 septembrie: AeroNautic Show
pe Lacul Morii, detalii aici.

18 septembrie
, de la ora 16, Bucuresti FM te ia in balon. In balonul cu aer cald din Piata Constitutiei, sa vezi "Bucurestiul la inaltime", sa-i faci poze si sa le pui apoi pe bucurestifm.ro.

18 septembrie
: Salonul municipal de arta medievala la Curtea veche. "Expoziţia cuprinde o selecţie de lucrări realizate în variate stiluri şi tehnici de prestigioşi artişti plastici contemporani, invitaţi să ambienteze la ceas aniversar, arhitectura medievală de excepţie a Vechii Curţi Domneşti". Program de vizitare: 9-17


18 septembrie: Arta si peisaj, gradini nomade. Sase instalatii reprezentand ideea de gradina vor fi plasate in Dacia 77, Piata Arthur Verona, spatiul din faţa Ateneului, Piata Universitatii, Piata Roma (la Lupoaica) si Gara de Nord. Vor sta acolo pana pe 30 octombrie. Mai multe detalii pe ArCuB sau site-ul Institutului Francez, co-organizator al evenimentului.


18 - 22 septembrie 2010 - Festivalul Culturii Thailandeze (ne miram si noi, dar nu comentam, va fi interesant) cu sculpturi in fructe, legume si gheata, dansuri, artizanat (pictura, tesut pe matase, lucru in bambus, evantaie, etc) si multa mancare thailandeza.
- 18 septembrie, 09:00-18:00, in Muzeul Satului
- 19 septembrie, 09:00-18:00, in Parcul Cismigiu
- 20-22 septembrie, 13:00-18:00, in Parcul Cismigiu

19 septembrie, Ateneu, spectacol de dans thailandez cu masti - Nestemate ale Tezaurului Cultural Thailandez – Oglindiri, sustinut de Trupa de Dans Clasic a Regatului Thailandei.


Detalii despre fiecare eveniment in parte gasiti aici.

4 comentarii

Ce se intampla la Zilele Bucurestiului 2010? (update 2)
mircea
#1 -

ghiveci

clar, nu ?!

Ce se intampla la Zilele Bucurestiului 2010? (update 2)
robert
#2 -

Interesant

cred ca dau o fuga in bucuresti zilele astea. dar cand ma gandesc cat de aglomerat e...

Ce se intampla la Zilele Bucurestiului 2010? (update 2)
lili
#3 -

Comentariu nou

stie cineva daca ratb-ul circula toata noaptea sau cu program prelungit?

Ce se intampla la Zilele Bucurestiului 2010? (update 2)
CoanaKiritza
#4 -

stiu eu

Nu

Pentru a posta trebuie sa fii logat.

Evenimente promovate pe Metropotam

Locuri promovate pe Metropotam

d'ale zilei...

Ai spirit civic?
|Rezultate|Alte sondaje

Descopera