Ce a distrus Ceausescu si ce distrugem noi

Share on FacebookShare on TwitterShare on Google+
"Il blestemam pe Ceausescu fiindca, in delirul sau de megaloman, a ras un sfert sau o treime din centrul istoric bucurestean, dar, mai intii, am intrat in mostenirea lui: Casa Poporului, lacas de rau augur pentru a infiripa o democratie, iar acum imitam sfortarea lui indirjita de a darima case vechi si biserici pentru a realiza utopia: un oras nou pentru o rasa noua de oameni."

Andrei Pipidi - Intr-un oras candva european  [ citeste tot]"
Prin anii ’80, Nicolae Ceausescu a reusit sa distruga o buna parte din orasul vechi. Ca si cum nu ar fi fost de ajuns, dupa 1990, zeci si zeci de cladiri istorice au fost demolate in continuare. Pe langa asta, mai multe constructii centenare sunt lasate, ba chiar ajutate, sa se prabuseasca."

Toma Roman jr. - Orasul care cade  [ citeste tot]


"
"ATENTIONARE pentru utilizatorii spatiului urban, REPER pentru actualii si viitorii conceptori, MUSTRARE pentru administratorii spatiului. Asta isi propune sa fie proiectul CASE CARE PLANG."
UPDATE:
Le-am trimis cateva intrebari celor din initiativa Case care plang...".

Vlad Nanca - Case care plang  [citeste tot]3 comentarii

Ce a distrus Ceausescu si ce distrugem noi
vlad
#1 -

New comment

Cristina, ma bucur ca te uiti pe Bukresh si ca gasesti chestii misto pe-acolo... vezi poate il convingi pe sefu' tau sa nu mai stearga comentariile mele de pe site sau si mai bine poate faceti cumva o politica de toleranta zero la vlad nanca sa stim ceva clar...

Ce a distrus Ceausescu si ce distrugem noi
dragos
#2 -

wtf

dude, exagerezi mult de tot -- nimeni nu are nimic cu tine, si nimeni nu sterge comentarii pe metropotam. Ce naiba e atat de greu de inteles?

WTF Vlad, de ce as avea ceva cu tine? ce naiba motiv as avea? da-mi un email te rog la dragos at metropotam punct ro

Ce a distrus Ceausescu si ce distrugem noi
cristina
#3 -

New comment

Pai chiar gasesc. :) Nimeni nu sterge comentarii, am mai spus-o (in toata istoria metropotam, un singur comentariu a fost sters, pt ca era anunt matrimonial :) ). E vorba de probleme tehnice sau de bagat cuvantul ala de verificare gresit. Really.

Pentru a posta trebuie sa fii logat.

Evenimente promovate pe Metropotam

Locuri promovate pe Metropotam

d'ale zilei...

Ai spirit civic?
|Rezultate|Alte sondaje

Descopera