Au inceput demolarile in Cismigiu

Share on FacebookShare on TwitterShare on Google+
...Asa ca daca sunteti fani ai teraselor de la debarcader, ar fi bine sa dati o fuga repede pana acolo ca sa va luati la revedere. Suprafetele astfel eliberate vor fi transformate in spatii verzi. Iata ce ar trebui sa dispara zilele astea din Cismigiu:

- un ponton din beton placat cu gresie si un ponton din lemn (310 de metri patrati)
- patru pergole din lemn, dintre care una construita pe ponton si sustinuta pe stalpi metalici (320 de metri patrati)
- doua terase - una acoperită cu dale, impreuna cu gardul metalic care o imprejmuieste, si una acoperita cu pietris (370 de metri patrati)
- alte patru constructii de lemn (170 de metri patrati)
(sursa)

Deci, in total, mai mult de o mie de metri patrati, viitoare spatii verzi (sau cel putin asa se bate cu pumnul in piept primarul Oprescu). Poate e vorba de un sentiment de vinovatie apropo de distrugerea Parcului Brezoianu... sau poate ca nu, dar ne-ar placea sa fie asa :)

In orice caz, cu toata comoditatea noastra de animale urbane care se bucura ocazional de cate un suc in parc, nu putem spune ca o sa ne para prea rau de tarabele cu vata pe bat, floricele sau inghetata ori de restaurantele si barurile cu preturi mari, servire proasta si muzica pentru dans din buric. Iar daca intr-un viitor nu prea indepartat vom avea voie sa si stam pe spatiile verzi, si nu numai sa le admiram de departe, cu atat mai bine.

Voi ce parere aveti?1 comentariu

Au inceput demolarile in Cismigiu
little paradox
#1 -

foarte ok

pe mine una ma incanta enorm initiativa,sper sa se si tina de ea.nu am mai fost de ceva vreme pe acolo.ar trebui ca parcurile sa fie o oaza de liniste,fara toate acele tarabe,dar na,la noi totul e pe dos.

Pentru a posta trebuie sa fii logat.

Evenimente promovate pe Metropotam

Locuri promovate pe Metropotam

d'ale zilei...

Ai spirit civic?
|Rezultate|Alte sondaje

Descopera