Aceleasi fete, aceiasi oameni, acelasi lucru...

Share on FacebookShare on TwitterShare on Google+
Din nou pe drum, acum la statia de metrou Eroii Revolutiei. In fiecare dimineata un tanar (acelasi intotdeauna) opreste lumea pe strada incercand sa le vanda periute de dinti "cu periaj medicinal." Unii il baga in seama, altii il refuza politicos... Nu am vazut pe nimeni sa cumpere.

Astazi, o tanara cu o figura usor deprimata isi tara picioarele spre intrarea la metrou, unde sedea "cerberul" cu manunchiul de periute. Inainte ca acesta sa apuce sa scoata un sunet sau sa ii vare snopul cu periaje medicinale sub nas, fata isi pune mainile in cap si striga deznadajduita spre surprinderea celorlalti obisnuiti sa il tolereze pe vanzator:

"In fiecare zi e la fel! Aceleasi fete, aceeasi, oameni, acelasi lucru! Nu mai suport! Esti mereu aici, facand acelasi gest, cu acelasi discurs! Mai lasa-ma!"

Ranit profund, bietul tanar ii striga la randul lui gatuit de suparare: "Spune-mi te rog, tie nu tie intampla sa mergi zi de zi la lucru... in acelasi loc? Tu nu ai servici?"

Tanara se face inteleasa: "Nu stiu ce ai priceput. (voce in crescendo) Voiam sa iti sugerez (racnit) sa mai SCHIMBI SI TU LOCUL!"

Daca e vorba de o sugestie, pesemne tanara se referea la schimbatul locului de munca cu totul, nu doar al punctului de vanzare a periutelor.Nici un comentariu inca

Pentru a posta trebuie sa fii logat.

Evenimente promovate pe Metropotam

Locuri promovate pe Metropotam

d'ale zilei...

Ai spirit civic?
|Rezultate|Alte sondaje

Descopera