Berlin - orasul distractiei

Share on FacebookShare on TwitterShare on Google+

Berea ieftina, cluburile de noapte, dar si distractia oferita de evenimente au fost pricipalele motive pentru care Berlinul a fost numit cel mai distractiv oras din lume. Atmosfera este cunoscuta in toata lumea, numarul barurilor si restaurantelor fiind pe masura numarului de turisti pe an: peste 26 de milioane.


Sursa

Dupa 25 de ani de la caderea Zidului Berlinului, capitala germana reuseste sa isi impresioneze locuitorii, dar si turistii, cu o varietate de activitati ce au reusit sa detroneze Londra, oras la fel de cunoscut pentru viata de noapte atat de agitata.


Sursa

La Berlin, distractia incepe dupa ora 24:00. Pe langa preturile mici, cluburile nu cer un dress-code, astfel ca te poti simti in largul tau indiferent de locatie. Cele mai cunoscute zone ale distractiei sunt Mitte si Prenzlauer Berg.


Sursa

Pe langa atractiile nocturne, Berlinul iti da ocazia sa vizitezi adevarate monumente de arhitectura, cum ar fi Poarta Brandenburg, Domul Berlinului sau Filarmonica Berlineza.


Sursa

In acelasi timp, Germania a fost numita cea mai ofertanta tara din lume, potrivit unui sondaj global realizat de GetYourGuide. Din acest top 10, 8 tari sunt din Europa. Franta, cu celebrul Cartier Latin din Paris, Marea Britanie, cu cel mai cunoscut club din lume - Fabric Londra -  sau Amsterdam cu al sau Studio 80, cel mai cunoscut club de muzica electronica din Europa, sunt doar cateva dintre recomandarile celor de la GetYourGuide.

Nici un comentariu inca

Pentru a posta trebuie sa fii logat.

Evenimente promovate pe Metropotam

Locuri promovate pe Metropotam

d'ale zilei...

Ai spirit civic?
|Rezultate|Alte sondaje

Descopera