Zilele lui Zamfirescu, un nou festival de strada pe Putul lui Zamfir din Bucuresti

Share on FacebookShare on TwitterShare on Google+

Lume, lume, vesti bune! Pe 12 iulie, strada Putul lui Zamfir din Floreasca din Bucuresti se va inchide pentru un festival!

Ce fel de festival? Ni se promite

un balci de vara pe ulita, cu limonada cu sifon, "delicatesuri" italienesti, britanice si raw-vegan, clovni, pictura pe fata pentru copii, ateliere de tapiterie, pictura pe sticla si origami, "negustori" de tablouri si sculpturi, artizani si designeri romani de haine si accesorii. Totul se va incheia cu prezentari de moda, concerte (Viky Red, Alina Marian) si DJ sessions.
Cam asta am reusit sa aflam noi - desi mai sunt doar cateva zile pana sambata, nu este inca disponibil un program complet. Pana una-alta, stim ca orarul va fi intre 11 si 8 seara - porti deschise si trafic inchis.
 
Ne plac ce-i drept surprizele, dar speram totusi ca organizatorii sa publice in curand o lista a activitatilor. Revenim cu detalii!
 
maps

De ce insa un festival pe Putul lui Zamfir?

Business-urile de aici s-au decis ca macar o data pe an sa inchida strada, redand-o astfel traficului pietonal, in dorinta de a readuce la viata atmosfera veche de ulita importanta in existenta urbei Bucurestiului de sec. XIX - strada adapostea unul din putinele Puturi cu apa potabila, in jurul caruia o comunitate intreaga isi traia viata.

putul lui zamfir afis
afis gasit aici

Cine participa? Leonidas, Experiment Point, The London Street Bistro, Pascal Delmotte, Maastricht School of Management Romania, Kuxa Studio, Fonogram, Divanissimi, Grano, ArtXpert, Rawdia, inCad Publimedia, Ethic Wine + Tasting Room, Vanilla Beautiful Store.

Cum s-ar zice, incep sa se puna si pe la noi lucrurile in miscare si sa se intample chestii misto din ce in ce mai des. Dam attend?

Nici un comentariu inca

Pentru a posta trebuie sa fii logat.

Evenimente promovate pe Metropotam

Locuri promovate pe Metropotam

d'ale zilei...

Ai spirit civic?
|Rezultate|Alte sondaje

Descopera