Zilele lui Zamfir...escu din Floreasca, un festival care va inchide strada Putul lui Zamfir din Bucuresti pentru o zi

Share on FacebookShare on TwitterShare on Google+

Pe 11 iulie, strada Putul lu Zamfir din Floreasca se va inchide pentru un festival care v-a pregatit multe suprize.

Strada leaga piata Dorobanti de piata Floreasca si este parte din zona hip a Bucurestiului, fiind gazda a restaurante populare cum ar fi Tasting Room, Grano, London Street Bistro sau Yuki.

Astfel, la Zilele lui Zamfir... escu veti putea asista la ore de fitness, workshop-uri de gatit pentru pitici, workshop de nutritie, ceremonia ceaiului cu Yuki, demonstratii de tapiterie, pictura, desen de mandale, creatie de bijuterie, degustari de mancare si bauturi,dar si la multe activitati pentru copii si concert de muzica live.

Programul va fi intre 11 si 8 seara - porti deschise si trafic inchis, iar organizatorii promit un festival cu multe surprize. Dar a vedem ce spun acestia despre eveniment:

Business-urile de aici s-au decis ca macar o data pe an sa inchida strada, redand-o astfel traficului pietonal, in dorinta de a readuce la viata atmosfera veche de ulita importanta in existenta urbei Bucurestiului de sec. XIX - strada adapostea unul din putinele Puturi cu apa potabila, in jurul caruia o comunitate intreaga isi traia viata.

Festivalul Zilele lui Zamfir...escu este la a doua editie, iar anul trecut am fost si ne-a placut. Daca sunteti prin Bucuresti in weekend, merita sa dati o fuga.

1 comentariu

Zilele lui Zamfir...escu, un festival care va inchide de strada pe Putul lui Zamfir din Bucuresti pentru o zi
danimar
#1 -

zilele lui zamfir...escu

cand este de fapt va rog?! pe pagina scrie sus ca pe 11 iulie si jos ca pe 12 iulie...as dori sa merg dar nu inteleg daca este pe 11 sau pe 12?! multumesc

Pentru a posta trebuie sa fii logat.

Evenimente promovate pe Metropotam

Locuri promovate pe Metropotam

d'ale zilei...

Ai spirit civic?
|Rezultate|Alte sondaje

Descopera