Zilele Bucurestiului 2015: concerte, proiectii video si spectacole de teatru

Share on FacebookShare on TwitterShare on Google+

Bucurestiul sarbatoreste 556 de ani de existenta, motiv pentru care Primaria Capitalei va organiza mai multe evenimente pentru a marca aniversarea.

Astfel, veti putea vedea concerte de muzica alternativa, folk, electronica, muzica simfonica, targuri tematice, unul dintre cele mai impresionante spectacole de video-mapping din lume (iMapp Bucharest), instalatii interactive, animatii proiectate, jocuri de laser si sunet, instrumente muzical-vizuale si tehnologii de ultima generatie.

Dar sa vedem ce vom putea vedea in perioada 18-20 septembrie in Bucuresti.

Piata Constitutiei, iMapp Bucharest 2015

Daca va amintiti proiectiile (mappingul) de anul trecut, realizate pe Casa Poporului cu ocazia zilelor Bucurestiului 2014, atunci aveti o idee despre ceea ce se va intampla pe 19 Septembrie.

Fatada Casei Poporului va fi personalizata si reinterpretata printr-o imagine 3D complexa ce anima prin forme si culoare suprafata cladirii de aproximativ 20.000 de metri patrati.

Seara va incepe cu un concert sustinut de Argatu' & Friends, urmat de Suie Paparude ce va canta in deschiderea celebrei formatii de electro-swing PAROV STELAR.

Centrul Istoric, Noaptea Alba a Bucurestiului – Instalatii interactive

Capitala devine, pentru o noapte, o retea de instalatii interactive si instrumente audio-vizuale care o transforma intr-un teren de joaca.

Ajunsa la cea de-a cincea editie, Noaptea Alba a Bucurestiului populeaza strazile cu animatii proiectate, display-uri luminoase, jocuri de laser si sunet, concert de muzica si pictura live, instrumente muzical-vizuale si tehnologii de ultima generatie ale unor artisti internationali si romani.

In cadrul evenimentului din 19 septembrie, se va lansa aplicatia mobila ARCUB, disponibila in iOS si Android, care ii va tine la curent pe bucuresteni cu ultimele noutati din teatru, film, muzica, expozitii si evenimente marca ArCuB.

Gala Folk You! Florian Pittis

Ca in fiecare an, in luna septembrie, are loc Gala Folk You! Florian Pittis, o ocazie numai buna pentru cei care nu au ajuns in Vama Veche anul asta sa asculte folk.

Anul acesta, va avea loc in Piata George Enescu, in zilele de vineri, 4 septembrie 2015 si sambata, 5 septembrie 2015, iar intrarea e libera.

Gara Baneasa - Sound & Vision – Festival de Muzica Alternativa

Primul festival de muzica alternativa 100% romaneasca, Sound & Vision reuneste pasiunea pentru beat-urile indie rock, synth-uri electro si freestyle rap cu ultimele trenduri in arta vizuala.

18-20 septembrie - trei zile de festival, doua scene pentru concerte live si DJ seturi, ateliere tematice, ultimele trenduri in arta vizuala urbana, 15 trupe alternative, artisti cu pedigree sau newcomers, asa arata Sound & Vision, cel mai nou festival muzical din Bucuresti.

Parcul Cismigiu - Kid's City

In perioada 18-20 septembrie, Parcul Cismigiu se va transforma intr-un spatiu de aventura si distractie pentru copii.

Parcul Herastrau – Intrarea Charles de Gaulle - Povesti de Bucuresti

Trei zile de sarbatoare, 18-20 septembrie, in care bucurestenii si turistii sunt invitati sa participe la reconstituirea atmosferei Bucurestiului de odinioara, printr-o serie de manifestari, precum Targul Bucurestiului, zona culinara, concerte, parada costumelor de epoca, „Bataia cu flori", statui vivante, piese de teatru si spectacole de acrobatie si echilibristica.
Nici un comentariu inca

Pentru a posta trebuie sa fii logat.

Evenimente promovate pe Metropotam

Locuri promovate pe Metropotam

d'ale zilei...

Ai spirit civic?
|Rezultate|Alte sondaje

Descopera