Zeci de taximetristi au iesit in strada in Bucuresti si au aruncat cu oua si faina in masinile Uber

Share on FacebookShare on TwitterShare on Google+

Scandal mare intre soferii de taxi si cei de Uber.

Dupa incidentele petrecute la Cluj, la Untold, atunci cand soferii de taxi din oras s-au suparat foarte tare ca au fost prezenti la eveniment si soferi de Uber, iata ca lucrurile nu s-au linistit.

In Bucuresti, pe 28 noiembrie, in jurul orei 21:00, taximetristii s-au adunat in fata unui mall din Sectorul 6 si au stat "la panda" de uberisti.

Au urmarit aplicatia ori au dat chiar ei comanda pentru o cursa falsa, doar ca sa aduca mai multe autoturisme in zona, informeaza stirileprotv.ro.

1.jpg

Taximetristii furiosi au aruncat cu oua si faina in masinile soferilor de Uber.

Grupul de protestatari s-a mutat apoi in zona Unirii, unde a ramas pret de cateva ore.

Nu o sa mai avem taxiuri, ei pe asta se bazeaza. E ceva ilegal din toate punctele de vedere, e ceva care s-a dus la Curtea de Apel. Bomboana asta dupa coliva care ne-a pregatit-o UBER, nu trebuia sa vin acum, este ceva foarte mult. Deja aveam probleme cu autorizatiile emise in Ilfov, deja aveam probleme foarte mari pe toate fronturile, nu mai aveam nevoie de acesti mascarici, a spus Viorel Nicolae, taximetrist de peste 22 de ani.

3.jpg

Serviciul Uber are deja 120.000 de utilizatori in Romania.

Reprezentantii Uber sustin insa ca functioneaza legal si ca aplicatia nu a fost gandita pentru taximetrie, ci pentru "ride sharing". Adica pune in legatura soferi si pasageri care - ocazional - vor sa calatoreasca impreuna cu masina.

Pe aceeasi tema:Nici un comentariu inca vrei sa comentezi?

Evenimente promovate pe Metropotam

Locuri promovate pe Metropotam

d'ale zilei...

Ai spirit civic?
|Rezultate|Alte sondaje

Descopera