Wonderlandul japonez ajuns la Bucuresti prin Miniso

Share on FacebookShare on TwitterShare on Google+

Da, e adevarat. Avem wonderland, avem pantere roz, hipopotami, pinguini, brelocuri, farfurii, culori pastelate, variante de cadouri creative direct din Japonia la Bucuresti. Adica s-a deschis Miniso in Veranda Mall.

Cu show de tobe, sampanie, premii pentru primii 200 de vizitatori, am taiat panglica si-am intrat in alta lume.

Miniso e genul de magazin in care poti sa pierzi lejer cateva ore. Pe langa plusurile adorabile (spoiler alert: exista un set cu pantera roz), gasesti electronice, boxe care functioneaza prin bluetooth, odorizante de casa si masina, cosmetice, genti, portofele, sepci, ochelari de soare (pauza sa mai respiram putin), covorase pentru baie, prosoape de bucatarie, farfurii, cani (AU SI CU VULPI!), tacamuri cu un design super funny, accesorii pentru periutele de dinti.

Ati prins ideea. Un fel de Tara Minunilor in care si copiii si adultii gasesc lucrurile potrivite la preturi mici si medii.

Noi am reusit sa plecam acasa cu (doar) 3 pungi care includ un hipoporam roz care se transforma in lup, o boxa verde, o cana de ceai in forma de pisica cu infuzator in forma de peste, un covoras turcoaz de baie, pensule pentru machiaj, un bol pentru mancare roz bonbon, un buretel pentru aplicarea fondului de ten (l-am testat, e foarte bun) si niste casti bleu. Am uitat cateva chestii, remediem la deschiderea urmatorului magazin.

Apropo, deschiderea urmatorului magazin Miniso va avea loc sambata, 8 septembrie, la Centrul Comercial Auchan Titan la ora 13:00.

Pregatiti-va pentru giveaways pe Facebook + Insta si premii pentru primii 200 de vizitatori.

P.S.: Cine este MINISO?

MINISO este un retailer japonez de produse pentru casă, accesorii și jucării înființat în anul 2013. În acești cinci ani a devenit unul dintre comercianții cu cea mai rapidă dezvoltare din lume, ajungând să dețină în acest moment peste 3000 de magazine în peste 70 de țări de pe toate continentele.

Brandul MINISO a fost fondat de către designerul japonez Miyake Junya și de către tânărul antreprenor chinez Ye Guofu în Tokyo, Japonia. Succesul MINISO se datorează unui nou model de business propus de cei doi: profit mic pentru companie, dar produse de calitate la prețuri accesibile pentru clienți.

Produsele comercializate se împart în șapte mari categorii: sănătate și frumusețe, produse sezoniere, cadouri, accesorii digitale, accesorii creative pentru casă, produse pentru viața de zi cu zi și ambalaje speciale. MINISO vinde și produse cu licență ale unora dintre marile branduri mondiale, cum ar fi Marvel, Pink Panther sau We Bare Bears.

Sub conceptul ”Love Life, Love Miniso”, se plănuiește deschiderea a 40 de magazine în toată țara până în 2020.
5 comentarii vrei sa comentezi?

Wonderlandul japonez ajuns la Bucuresti prin Miniso
AS234
#1 -

play risk online free
It is my favorite game and latest version i play the game of play risk online free and full enjoy a lot so dear get entertainment by playing play risk online free this game is maximum multiplayer game play the game and enjoy.
Wonderlandul japonez ajuns la Bucuresti prin Miniso
Camila Rodela
#2 -

Dragoste

Buna ziua, prietenii mei sunt Camila Rodela si sunt din Michigan, United State. Sunt aici pentru a depune mărturie despre lucrările bune ale lui DR.OGAGA ​​KUNTA în viața mea. Soțul meu și cu mine am fost căsătoriți timp de 27 de ani cu doi copii. acum doi ani totul a ajuns la capăt. Am vrut soțul meu înapoi și l-am rugat, dar nu a ascultat niciodată, așa că am dat peste câteva mărturii despre această vrăjitoare particulară. Unii oameni au mărturisit că le-a adus înapoi pe iubitul lor Ex, unii au mărturisit că restaurează uterul și vindecând cancerul și alte boli, unii mărturisind că poate vrăji pentru a opri divorțul și vraja pentru a obține o slujbă bine plătită. Este uimitor, am dat peste o mărturie specială, era despre o femeie numită Vera, ea a mărturisit despre modul în care a adus înapoi iubitul ei Ex și, la sfârșitul mărturiei sale, și-a abandonat e-mailul. După ce am citit toate acestea, am decis să-i încerce. L-am contactat prin e-mail și mi-a explicat problema mea. Și mi-a spus ce trebuie să fac, am făcut-o și soțul meu sa întors la mine. Ne-am rezolvat problemele și am fost și mai fericiți decât oricând. Ești un om talentat și nu voi opri publicarea lui pentru că e un om minunat. Dacă aveți vreo problemă și sunteți în căutarea unei vrăji adevărate și autentice, Încearcă-l oricând, este răspunsul la problemele tale. Puteți să-l contactați prin e-mail: ogagakunta@gmail.com și să vă rezolvați problemele ca mine. El poate rezolva următoarele probleme și multe altele.
(1) DACĂ VREAȚI EX-BACK
(2) VREAȚI SĂ CONVENȚI SOSIUNEA DUMNEAVOASTRĂ PENTRU ÎNCĂLCAREA DIVORȚIEI
(3) VĂ RUGĂM SĂ VĂ PROMOVAȚI ÎN OFICIUL DVS.
(4) VREI BĂRBAȚI BĂRBAȚI ȘI FEMEILE CARE VOR VĂ CĂUTĂ ATRACTIVĂ
(5) DACĂ DORIȚI SĂ CONCEPTĂ UN COPIL
(6) VREI DUMNEAVOASTRĂ
(7) VEI DUMNEAVOASTRUL DUMNEAVOASTRĂ PENTRU AI IUBI DOAR PENTRU VESTUL VIEȚII LUI
(8) Aveți nevoie de SPELL buna LUCK
(9) Aveți nevoie de un SPOT LOTTERY
(10) Aveți nevoie de un loc de muncă
ogagakunta@gmail.com

Wonderlandul japonez ajuns la Bucuresti prin Miniso
happy wheels
#3 -

happy wheels

The Japanese fairyland that arrived in Bucarawa via Miniso was something I had long been waiting for. With a lot of outstanding and impressive products.
<a href="http://happywheels4.com">happy wheels</a>

Wonderlandul japonez ajuns la Bucuresti prin Miniso
hansara911
#4 -

thanks
Your posts has very useful for me. I'll save it to reference. my little pony games
Wonderlandul japonez ajuns la Bucuresti prin Miniso
hansara911
#5 -

thanks
Your opinion is good, I will refer to it zombs royale

Evenimente promovate pe Metropotam

Locuri promovate pe Metropotam

d'ale zilei...

Ai spirit civic?
|Rezultate|Alte sondaje

Descopera