Wonder Boutique, cel mai variat targ de obiecte noi si vintage, va avea loc in The Pub

Share on FacebookShare on TwitterShare on Google+

Duminica, 23 noiembrie, are loc cea de-a treia editie a Targului de Minunatii de la The Pub Universitatii intre 11:00 si 19:00, la The Pub.

Wonder Boutique organizeaza lunar unul din cele mai variate si atipice targuri lunare de obiecte noi si vintage din Bucuresti.

La targ vei gasi obiecte semnate de designeri celebri dar si semnaturi mai putin cunoscute, realizate cu multa migala si pasiune de oameni dedicati si talentati.

Am stat de vorba cu organizatoarea, Alexandra Stoica, despre ideea din spatele acestui eveniment:

“Targul de Minunatii s-a nascut de fapt dintr-o nevoie de shopping inteligent pe care o resimteam din ce in ce mai acut in ultima vreme. Atat noi cat si mare parte din cunoscutii nostri ne-am trezit de prea multe ori dezamagiti deprodusele cu preturi astronomice dar calitate indoielnica de pe piata, de dificultatea de a gasi obiecte unicat sau editie limitata, de aglomeratia de weekend din marile centre comerciale.

De asemenea, fiecare dintre noi avea cel putin cateva zeci de lucruri sau obiecte care zaceau uitate prin vreun coltisor de casa si care ar fi putut lesne sa devina micile comori ale altcuiva.

Asa ca ne-am hotarat sa apucam taurul de coarne si sa organizam chiar noi un targ neconventional care sa raspunda tuturor nevoilor de mai sus.

Si pentru ca targul are loc in weekend, ne-am gandit sa imbinam experienta de shopping cu cea de relaxare, amplasandu-l intr-un loc central, spatios si accesibil in care sa iti poti face linistit cumparaturile, dar unde poti sa si ramai alaturi de prietenii tai sa bei sau sa mananci ceva bun.“

Nici un comentariu inca

Pentru a posta trebuie sa fii logat.

Evenimente promovate pe Metropotam

Locuri promovate pe Metropotam

d'ale zilei...

Ai spirit civic?
|Rezultate|Alte sondaje

Descopera